Μ. Πολιτοπούλου: Μαζί με τους νέους μπορούμε να πάμε την χώρα ακόμα πιο μπροστά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση Leadership Forum – “Συζητώντας με τους Νέους για Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Επιχειρηματικότητα”, διοργάνωσης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Επιτροπής Ηγεσίας, και με την ευγενική χορηγία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν νέοι φοιτητές, εργαζόμενοι και μαθητές της Γ΄ Λυκείου, από ανώτατα διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες, για τις εξελίξεις και τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος.

Μεταξύ των κορυφαίων διευθυντικών στελεχών, που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν και η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος NN HELLAS.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσω με νέους και νέες, πιστεύω ότι με το δικό μας παράδειγμα, με τις δικές μας εμπειρίες μπορούμε να δώσουμε έμπνευση στη νέα γενιά της Ελλάδας αλλά και να μάθουμε από τους νέους όλα εκείνα που νιώθουν, που αισθάνονται, που σκέφτονται ώστε μαζί να πάμε τη χώρα μας ακόμα πιο μπροστά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*