O Δρ. Χρήστος Νούνης ανέπτυξε όλα τα θέματα για την επαγγελματική ασφάλιση με την εποπτική αρχή της ΕΕ

Θεσμική συνάντηση εργασίας και γνωριμία με την νέα Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (Ε.Ι.Ο.P.A.-Εuropean Insurance and Occupational Pensions Authority) κα Petra Hielkema πραγματοποίησε την Τετάρτη 12.10.2022 η Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) στα κεντρικά γραφεία της Ε.Ι.Ο.P.A. στην Φρανκφούρτη.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας, διάρκειας μίας και πλέον ώρας, την ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. εκπροσώπησαν τα μέλη της Εκτελεστικής της Επιτροπής και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος αυτής & Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ. κ. Χρήστος Νούνης, ο Β´ Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Φύτρος (Εντεταλμένος Εκπρόσωπος του ΤΕΑ Johnson & Johnson) και ο κ. Γεώργιος Κεντούρης, εξουσιοδοτημένο μέλος Δ.Σ. της Ένωσης.

Στη συνάντηση, πέραν της Προέδρου, συμμετείχαν και τρία υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων.

Στην αμφίδρομα παραγωγική συζήτηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αναλύθηκαν διεξοδικά τα τρέχοντα θεσμικά, εποπτικά και λειτουργικά θέματα που απασχολούν τον εγχώριο κλάδο της επαγγελματικής ασφάλισης, ενώ τονίστηκαν και οι προβληματικές που εξακολουθούν να παρεμποδίζουν την ουσιαστική περαιτέρω ανάπτυξη του 2ου πυλώνα ασφάλισης στη χώρα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*