I. Bοτσαρίδης: Η Εταιρική Υπευθυνότητα, το ποιοτικό χαρακτηριστικό που μας ωθεί να καινοτομούμε

Tα πεπραγμένα της INTERLIFE Ασφαλιστική που αφορούν στις δράσεις ΕΚΕ, σχετικά με τις οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις του 2021 αποτυπώνονται στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας που δημοσίευσε η εταιρεία.

Στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας 2021, στο μήνυμά του προς τους Κοινωνικούς Εταίρους, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μεγαλώνουμε παραμένοντας προσηλωμένοι στις αξίες μας με στόχο να συμβάλουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου, ασφαλέστερου κόσμου για όλους. Η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό που μας ωθεί να καινοτομούμε, να κατακτούμε τους στόχους μας και να αναπτυσσόμαστε».

Ο Απολογισμός παρέχει στοιχεί για τον τρόπο με τον οποίο η ασφαλιστική αλληλεπιδρά με τα Ενδιαφερόμενα Μέρη, το Σύστημα Εταιρικής Διακυβέρνησης, την Οικονομική της Θέση & Απόδοση Αξίας, την προσφορά της στην Αγορά, το Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία. Σύμφωνα με τον Απολογισμό, το 2021 η Εταιρεία παρήγαγε και διένειμε Κοινωνικό Προϊόν αξίας 27,42 εκατ. €, ποσό που αντιστοιχεί στο 38,66% της παραγωγής ασφαλίστρων του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Διαβάστε τον Απολογισμό Υπευθυνότητας 2021 εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*