ΠΑΡΟΝ – Eurolife FFH: Το εταιρικό ταξίδι των επιτυχόντων συνεργατών και η δέσμευση για νέες πρωτιές

Σε ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Ηπείρου τα Σύβοτα πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά οι επιτυχόντες συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν σε ένα ταξίδι «θεσμό» 4 ημερών, με υποστηρικτή την ασφαλιστική εταιρία Eurolife FFH, στα μαγευτικά νότια παράλια της Θεσπρωτίας αλλά και στις μαγευτικές ακτές των Παξών και Αντιπαξών.

Την αποστολή φιλοξένησε το πολυτελές resort Domotel Agios Nikolaos, ένας ιδανικός προορισμός, για εκείνους που επιθυμούν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να αφεθούν στο μαγευτικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η φύση.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μαγευτική Πάργα. Χωρίς αμφιβολία, η Πάργα είναι ο ορισμός της γραφικότητας, ένα νησί που… κόλλησε στη στεριά, ένας ζωγραφικός πίνακα µε ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων, εναλλαγών και διαστάσεων.

Highlight των οργανωμένων δραστηριοτήτων του ταξιδιού, ήταν μία θαλάσσια εξόρμηση με σκάφη αναψυχής όπου οι συμμετέχοντες περάσανε από τα όμορφα λιμάνια Λογγού και Λάκκας και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στην δυτική πλευρά όπου και ανακάλυψαν την άγρια ομορφιά του νησιού. Εξερεύνησαν φανταστικές σπηλιές και ανακάλυψαν παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο δια θαλάσσης. Τελικός προορισμός ήταν η παραλία των Αντιπαξών για κολύμπι και φαγητό.

Στο ταξίδι συμμετείχαν ως επικεφαλής, η Εμπορική Διευθύντρια του ΠΑΡΟΝ κ. Χριστίνα Φυτέα και o Διευθυντής Πωλήσεων της EUROLIFE FFH, κύριος Νίκος Χουλιάρας.

Τόσο το ΠΑΡΟΝ όσο και EUROLIFE FFH, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες/επιτυχόντες για την σημαντική προσπάθεια τους όπως και για τα εξαιρετικά αποτελέσματά τους για το έτος 2021.

Όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα κλίμα ικανοποίησης και ενθουσιασμού, δεσμεύτηκαν για την επιτυχία της συμμετοχής τους στο επόμενο ταξίδι της εταιρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*