ΠΑΡΟΝ: Κατακτώντας την Κορυφή στον Διαγωνισμό Πωλήσεων της Allianz για το 2023

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος για το έτος 2023, τα στελέχη του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ, κ. Χριστίνα Φυτέα και κ. Νίκος Τούμπας, παρέλαβαν ένα αυτοκίνητο Toyota AYGO ως επιβράβευση για τις εξαιρετικές επιδόσεις του γραφείου.

Η παράδοση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε παρουσία της Περιφερειακής Διευθύντριας της Allianz Ελλάδος, κ. Στέλλας Λεώνη. Η κ. Λεώνη συνεχάρη τα στελέχη για την αφοσίωση και την επαγγελματικότητά τους.

“Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και δέσμευσης για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τόσο προς τους συνεργάτες μας όσο και προς τους πελάτες μας”, δήλωσε η κ. Φυτέα.

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ, με ισχυρή παρουσία στην αγορά, συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά. Δίνοντας έμφαση, στην ενίσχυση και ενδυνάμωση των συνεργατών του, παραμένει προσηλωμένο στην επίτευξη ακόμη υψηλότερων στόχων στο μέλλον.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας και του επαγγελματισμού του γραφείου ΠΑΡΟΝ, ενισχύοντας το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία.