Πνοή ανανέωσης στην Glassdrive

Η Glassdrive ξεκινάει δυναμικά το 2012 μεταφέροντας δύο κομβικούς σταθμούς της στην Αττική σε μεγαλύτερους χώρους. Οι σταθμοί που απέκτησαν μεγαλύτερη στέγη είναι του Ηρακλείου και του Αιγάλεω. 

Ο σταθμός του Ηρακλείου με ιδιοκτήτη τον κ. Σάκη Κουρούμαλο μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο 280 τμ. στην Λ. Ηρακλείου 496, λίγα μέτρα πιο κάτω από εκεί που αρχικά βρισκόταν. Ο νέος σταθμός Glassdrive μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι και 25 αυτοκίνητα την ημέρα τόσο επιβατικά όσο και φορτηγά και λεωφορεία.

Ο σταθμός του Αιγάλεω ο οποίος ανήκει στον κ. Στέλιο Μαρκουτσά μεταφέρθηκε στην Λεωφόρο Αθηνών 333, σε 160 τμ χώρο με δυνατότητα εξυπηρέτησης 20 αυτοκινήτων ημερησίως. Ο σταθμός του κ. Μαρκουτσά έχει ημιόροφο για την φιλοξενία των επισκεπτών καθώς επίσης και διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά. 

Η Glassdrive αποδεικνύει έμπρακτα την δέσμευση της για την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων της, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο προϊόντων παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive η μεγαλύτερη αλυσίδα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα θα συνεχίσει την δυναμική της πορεία και το 2012 με το άνοιγμα νέων σταθμών σε όλη την Ελλάδα.