H Φιλίππα Μιχάλη στο TEDxUniversityofPiraeus για τις δυσκολίες του business world!

Χρόνο με τον χρόνο, μέρα με την μέρα, κάθε ώρα και λεπτό, ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ο χρόνος είναι άπειρος αλλά ο δικός μας περιορισμένος, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πως ποτέ δεν υπάρχει αρκετός. Φέτος το TEDxUniversityofPiraeus πάει Against the Clock!

Σκοπός του; Να εμπνεύσει με διάδοση ιδεών διαχρονικών αλλά και καινοτόμων, μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν, για να καταλάβουμε το παρόν και να φανταστούμε το μέλλον. Κάθε ένας από εμάς τρέχει τον δικό του αγώνα στον δικό του χρόνο. Σημασία δεν έχει πόσο χρόνο έχεις αλλά πώς τον αξιοποιείς…

Φέτος, το 10ο και επετειακό TEDxUniversityofPiraeus θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Μεταξύ των σημαντικών ομιλητών ξεχωρίζει η παρουσία της CEO Allianz Greece, Φιλίππα Μιχάλη η οποία στο Main Event του TEDxUniversityofPiraeus θα μιλήσει για τις δυσκολίες του business world και για το πως τις ξεπέρασε δίχως να φύγει ποτέ από την Ελλάδα.

Η κα. Μιχάλη είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας καθώς και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Επιπλέον, είναι ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Quest Holdings και του ALBA Graduate Business School. Η Φιλίππα είναι, επίσης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Από το 2013 είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Allianz Ελλάδος. Προγενέστερα, διετέλεσε Επικεφαλής της Διεύθυνσης Market Management & Επικοινωνίας, ενώ έχει εργαστεί και στη Διεύθυνση Επενδύσεων της Allianz ΑΕΔΑΚ. Σπούδασε Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει Master in Business Administration (ΜΒΑ) από το ALBA Graduate Business School.

διαβάστε –  Φιλίππα Μιχάλη: Τα ισχυρά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη στρατηγική μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*