15th Insurance Conference: «Μια νέα εποχή για την ασφαλιστική αγορά»

Το 15th Insurance Conference, διοργανώνεται στις 9 Ιουνίου, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

Γίνετε Χορηγός

Το 15th Insurance Conference, έρχεται να αναδείξει τις τάσεις και τις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς, υπό το πρίσμα της μετά COVID εποχής, των μεγάλων τεχνολογικών αλλαγών, της έντονης μεταβλητότητας και των νέων συσχετισμών που δημιουργούνται στο «χάρτη» της εγχώριας ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Στο επίκεντρο του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η ελληνική αγορά ιδιωτικής ασφάλισης, απόρροια των διαδοχικών συμφωνιών συγχωνεύσεων. Παράλληλα, εν εξελίξει βρίσκονται οι προσπάθειες της Πολιτείας για τη συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα ρίσκα που απειλούν τη κοινωνία, την οικονομία και τις επιχειρήσεις, κίνδυνοι για τους οποίους η ασφαλιστική αγορά παρέχει σύγχρονες καλύψεις και υπηρεσίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, το φετινό 15 Insurance Conference, πιο επίκαιρο από ποτέ, έρχεται να αναδείξει τις τάσεις και τις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς, υπό το πρίσμα της μετά COVID εποχής, των μεγάλων τεχνολογικών αλλαγών, της έντονης μεταβλητότητας και των νέων συσχετισμών που δημιουργούνται στο «χάρτη» της εγχώριας ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Το 15th Insurance Conference #inco22, διοργανώνεται στις 9 Ιουνίου 2022, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr. Η συμμετοχή στo συνέδριο θα είναι εφικτή είτε με φυσική παρουσία, είτε online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κος Βάιος Κρόκος, Δημοσιογράφος.

Βασική θεματολογία

• Leadership Panel: Η επόμενη μέρα της ιδιωτικής ασφάλισης • Το νέο τοπίο στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας• Η προστασία της Περιουσίας• Η ψηφιακή πώληση και οι πλατφόρμες στην αγορά

9 Ιουνίου 2022,LiveOn Hybrid Event

Δείτε περισσότερα στο ethosevents.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*