Γ. Γκοτζαγεώργης: Ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης για τους Συνεργάτες με το Executive Sales Insurance Program

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα δημιουργήθηκε το 2017 σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και μετά από μία διακοπή δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας, επανέρχεται με ένα νέο, εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Σπουδών. Στόχος του είναι να προσφέρει στους Συνεργάτες της Εταιρίας νέες γνώσεις και πολύτιμα εργαλεία, προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω και με αποτελεσματικό τρόπο τις δεξιότητές τους στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Το “Executive Sales Insurance Program” διεξάγεται από το Ε.Κ.Π.Α., ένα από τα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, με διδάσκοντες διακεκριμένους καθηγητές, αλλά και έμπειρα στελέχη της αγοράς. Η νέα ύλη του Προγράμματος καλύπτει όλες τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς και με μαθήματα όπως “Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα”, “Ψηφιακό Marketing”, “Πωλήσεις και διανομή ασφαλιστικών προϊόντων”, “Ψηφιακός μετασχηματισμός στην ασφαλιστική αγορά & Insurtech”, δημιουργείται ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους συμμετέχοντες όλα τα σύγχρονα εφόδια που θα χρειαστούν στην αγορά εργασίας.

Οι σπουδαστές του προγράμματος θα αποκτήσουν μέσα από μία απαιτητική διαδικασία, η οποία προϋποθέτει παρακολούθηση μαθημάτων, διενέργεια εξετάσεων, αλλά και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας, έναν πιστοποιημένο τίτλο σπουδών, από το παλαιότερο και μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το Πρόγραμμα παρέχεται και ηλεκτρονικά, δίνοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν και Συνεργάτες της Εταιρίας που δραστηριοποιούνται στην επαρχία.

Για την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών, ο κ. Νίκος Μυλωνάς, Ομότιμος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Ε.Κ.Π.Α., ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος του Προγράμματος από την πλευρά του Πανεπιστημίου, δήλωσε σχετικά: «Η πολύχρονη στρατηγική συνεργασία του Ε.Κ.Π.Α. με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεχίζεται με τον ίδια επιθυμία επιτυχίας και δίνεται η ευκαιρία στα στελέχη της να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Executive Sales Insurance Program”. Με μεγάλο ενθουσιασμό αναμένουμε τα στελέχη της 3ης Σειράς εκπαίδευσης για να προσφέρουμε ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένο στις σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης».

Από την πλευρά της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, ανέφερε: «Η εξαετής πλέον στρατηγική συνεργασία της Εταιρίας με το Ε.Κ.Π.Α., μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να δημιουργούμε ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για τους Συνεργάτες μας. Στο “Executive Sales Insurance Program” συνδυάζεται ιδανικά η μοναδική επιστημονική μεθοδολογία που διαθέτει το Ε.Κ.Π.Α. με την εξαιρετική γνώση της Ασφαλιστικής Αγοράς που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί ένα εργαλείο αιχμής και μία πολύτιμη τράπεζα γνώσης για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή».

Ο κ. Μάριος Σκορδής – Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων και Υπεύθυνος για το Πρόγραμμα από την πλευρά της Εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μία Εταιρία με παράδοση στην εκπαίδευση και βρίσκεται πάντα δίπλα στους Συνεργάτες της με σκοπό να τους προσφέρει χρήσιμα εφόδια για την εξέλιξή τους. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ε.Κ.Π.Α. το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τον Ασφαλιστικό Κλάδο και είναι ικανό να καλύψει τις εξατομικευμένες ανάγκες των Στελεχών Πωλήσεων που είναι επιφορτισμένα με τη διαχείριση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών».

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη η επένδυση στην εκπαίδευση, αλλά και στην εξέλιξη των ανθρώπων της, είναι παράγοντας στρατηγικής σημασίας και η Εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι δίπλα στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, παρέχοντας τους τα απαραίτητα εφόδια, μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*