Μία ημέρα πριν το 6th Health Innovation Conference

Καλωσήρθατε στο 6th Health Innovation Conference 

Το Συνέδριο ξεκινά αύριο Τρίτη, 12/4/2022 στις 09:15, ψηφιακά μέσα από το LiveOn Expo Complex.

«Η καινοτομία κλειδί για την αναδιαμόρφωση του συστήματος υγείας»

Tο 6th Health Innovation Conference, θα φέρει στο επίκεντρο τις  προοπτικές και τις προκλήσεις στην αξιοποίηση της καινοτομίας στην  υγεία. Η καινοτομία δύναται να αποτελέσει «κλειδί», όχι μόνο με νέα φάρμακα και εμβόλια, αλλά σε όλο το φάσμα του συστήματος υγείας με νέες προσεγγίσεις στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, της ψηφιακής τεχνολογίας, των μοντέλων παροχής φροντίδας, της ενδυνάμωσης των ασθενών, αλλά και αλλά και με καινοτόμα εργαλεία χρηματοδότησης των υπηρεσιών υγείας.

Το 6th Health Innovation Conference #hico22, διοργανώνεται στις 12 Απριλίου 2022, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr. υβριδικά μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κος Αιμίλιος  Nεγκής, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Pharma & Health Business και του portal virus.com.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η LiveOn εμπειρία σας ξεκινά με ένα click εδώ!

Εάν δεν λειτουργεί το παραπάνω link, για να επισκεφθείτε την πλατφόρμα της εκδήλωσης, παρακαλώ πατήστε εδώ, ή αντιγράψτε το σύνδεσμο https://hico22.ethosevents.liveon.tech και στην συνέχεια εισάγετε το προσωπικό σας username και τον κωδικό πρόσβασης που λάβατε με την εγγραφή σας στο συνέδριο.

Σημαντικοί προορισμοί για την καλύτερη περιήγηση σας

• Στο  Lobby , ενημερωθείτε στην κεντρική ρεσεψιόν για την Agenda της εκδήλωσης (πρόγραμμα & ομιλητές). Extra tip: Επιλέξτε τις συνεδρίες που σας ενδιαφέρουν και θα λάβετε ειδοποίηση λίγο πριν ξεκινήσουν.

• Μπείτε στο Conference Center για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις συνεδρίες που σας ενδιαφέρουν. Extra tip: Υποβάλλετε ερωτήσεις στο πλαίσιο κάτω από την κεντρική σκηνή, αφού πρώτα έχετε επιλέξει “full screen”.

• Επισκεφθείτε τα περίπτερα των χορηγών στο  Sponsors Hall , αφήστε τα στοιχεία σας και πάρτε το υλικό που έχουν ετοιμάσει για σας. Εxtra tip: Eπικοινωνήστε με τα στελέχη τους μέσω του Chat .

• Γνωριστείτε με άλλους συμμετέχοντες στο Networking Corner  του Lobby, ανταλλάξτε στοιχεία και επικοινωνήστε μέσω Video & Chat. Extra tip: Δημιουργήστε την προσωπική σας ατζέντα στην επιλογή  Μy LiveOn .

Το Συνέδριο θα μεταδίδεται μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Υ.Γ. Για κάθε απορία σας μπορείτε να επισκεφθείτε το Helpdesk και εάν η απορία σας δεν απαντάται μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Αγγελική Ασημακοπούλου, Customer Success Executive – LiveOn, 210 998 4883,6908 728 385.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*