«H ισχύς εν τη ενώσει» για τους ανθρώπους της Interamerican

Προσωποκεντρική είναι η μεγάλη εορταστική εκδήλωση που οργανώνει στις 29 Δεκεμβρίου η Interamerican, συγκεντρώνοντας όλη την παραγωγική δύναμή της στη διανομή και στη διοίκηση. Συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου πωλήσεων της εταιρείας, του δικτύου των συνεργαζόμενων πρακτόρων και μεσιτών, του δικτύου των συνεργαζόμενων τραπεζών και των απευθείας πωλήσεων, θα βρεθούν μαζί με τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό σε μια συνάντηση αναφοράς στα πεπραγμένα του 2011, βράβευσης των κορυφαίων συνεργατών και δέσμευσης για το απαιτητικό νέο έτος, κάτω από το κεντρικό μήνυμα – ιδέα «Όλοι μαζί Πρωταγωνιστές».

Η Interamerican κλείνει τη χρονιά με πολύ καλά παραγωγικά αποτελέσματα, που αντανακλούν την ιδιαίτερα αποτελεσματική διαχείριση εκ μέρους της διοίκησης και των πωλήσεων της φετινής δύσκολης περιόδου. Με βάση τα στοιχεία ενδεκαμήνου, τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα ζημιών φθάνουν τα 211,5 εκατ. ευρώ και είναι 6% υψηλότερα του στόχου, ενώ το combined ratio του κλάδου έχει μειωθεί στο 96,8%. Η νέα παραγωγή ζωής – υγείας και ομαδικών ασφαλίσεων κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Νοεμβρίου απέδωσε 44,9 εκατ., υπερβαίνοντας κατά 46% τον στόχο.

Η συνισταμένη δυναμική των δικτύων διανομής της εταιρείας δημιουργούν τη βάση για μια πορεία της εταιρείας κατά το 2012, που θα συνεχίσει να κινείται αντίθετα στο δυσμενές κλίμα της οικονομικής κρίσης και στην πτωτική τάση της αγοράς. Η Interamerican, εστιάζει το ενδιαφέρον της για το νέο έτος στην εμπορική αποδοτικότητα, τη συνεχή βελτίωση του συστήματος τιμολόγησης και διαχείρισης χαρτοφυλακίου, τη διαχείριση αποζημιώσεων του κλάδου ζημιών όπου θα ολοκληρώσει πρωτοποριακές εφαρμογές την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών στην υγεία, την εξέλιξη του «back to front»  λειτουργικά και τη στρατηγική για το IT.

Κατά την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο «Κέντρο Αθηνών», η εταιρεία θα βραβεύσει τους διακεκριμένους συνεργάτες όλων των δικτύων, ενώ θα απονεμηθούν και τα θεσμοθετημένα από πέρυσι βραβεία κοινωνικής ευθύνης συνεργατών.