Ειδική φόρμα αναφοράς για αθέμιτο ανταγωνισμό από την ΕΕΑΕ

Ειδική φόρμα είναι διαθέσιμη στο site της EEAE στην οποία κάθε ασφαλιστής μπορεί να αναφέρει επώνυμα ή ανώνυμα περιστατικά αθέμιτου ανταγωνισμού. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΕΑΕ:

Ως Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος τηρούμε  την δέσμευση που έχουμε αναλάβει για συνεχή παρακολούθηση του θέματος που αφορά τον «Αθέμιτο ανταγωνισμό και τις αθέμιτες πρακτικές στην Ασφαλιστική Αγορά» και προχωρούμε ένα βήμα παρακάτω, ευελπιστώντας ότι η προσπάθεια αυτή θα συμβάλει στην επίλυσή του.

Από τις 10/2/2022 είναι διαθέσιμη στο site της Ένωσης μας www.enosiasfaliston.gr στην αρχική σελίδα, η φόρμα που βρίσκεται (εδώ) μέσω της οποίας  δίνεται η δυνατότητα να κατατίθενται επώνυμα ή και ανώνυμα, οτιδήποτε έχει υποπέσει στην αντίληψή των συναδέλφων και αφορά σε αθέμιτες πρακτικές.

Σκοπός αυτής μας της κίνησης, είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό για να ενισχυθεί με πραγματικά παραδείγματα, η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό για την ουσιαστική επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος.

Το υλικό αυτό θα αποτελέσει, προσθετικά στα όσα ήδη έχουν γίνει από πλευράς μας, την βάση για τις μελλοντικές κινήσεις  της Ένωσης, αλλά και ένα ισχυρό στοιχείο στις επαφές μας με όλους τους εμπλεκόμενους.

Στην ίδια κατεύθυνση προετοιμάζεται και η επόμενη μεγάλη διαδικτυακή μας εκδήλωση για το ίδιο θέμα και για την οποία θα υπάρξει νέα αναλυτική ενημέρωση πολύ σύντομα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*