Περιεχόμενο και καινοτομία στο «Πρόγραμμα 2022» των ethosEVENTS 

Σημαντικές ευκαιρίες ενημέρωσης και δικτύωσης για επιχειρήσεις, στελέχη και επαγγελματίες από τον χρηματοοικονομικό και τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και τις βιομηχανίες του τουρισμού, της υγείας και του φαρμάκου καθώς και από τις στοχευμένες αγορές του καφέ και της καφεστίασης, προσφέρει το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το 2022 που ανακοίνωσε η ethosEVENTS.

Η χρονιά αρχίζει με την Τελετή Απονομής για τα 19α Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ, στις 11 Φεβρουαρίου 2022, εκδήλωση στην οποία εδώ και δεκαεννιά χρόνια η συντακτική ομάδα και το κοινό του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, αναδεικνύει και βραβεύει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2022, παίρνει σκυτάλη το 3ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης που διοργανώνεται από την Ελληνική  Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης σε συνεργασία με την ethosEVENTS. Το συνέδριο παρακολουθεί καταγράφει και συζητά τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης.

Ο Μάρτης ξεκινά με μια πολύ σημαντική διπλή εκδήλωση για τον εξαγωγικό τομέα, τα 10α Greek Exports Forum & Awards, που διοργανώνονται στις 3 Μαρτίου 2022 από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS. Μια εκδήλωση που θα αρχίσει νωρίς το πρωί, με το συνεδριακό πρόγραμμα στο οποίο θα συζητηθούν μεταξύ άλλων η αυξανόμενη εξωστρέφεια και οι εξαγωγικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, και θα κλείσει αργά το βράδυ με την λαμπρή Τελετή Απονομής Βραβείων στις ελληνικής επιχειρήσεις που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά για την εξαγωγική τους δραστηριότητα.

Στο πρόγραμμα του Απριλίου ακολουθούν το 2ο Coffee Business Forum (5 Απριλίου 2022), όπου το βήμα παίρνουν οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι του καφέ και της καφεστίασης, το 6ο Health Innovation Conference (13 Απριλίου 2022), ένα ήδη καθιερωμένο συνέδριο το οποίο καταγράφει τις πρόσφατες εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα της υγείας, και το 9ο Digital Banking Forum (28 Απριλίου 2022) το οποίο θα καταγράψει και θα αναδείξει τις νέες ψηφιακές τάσεις που διαμορφώνονται στον χρηματοπιστωτικό  κλάδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα της χρονιάς συνεχίζεται τον Μάϊο με το 5ο Auto Forum (12 Μαΐου 2022), ένα συνέδριο που επικεντρώνει στις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσονται για την αγορά του αυτοκινήτου) και το 4ο NPL Summit (25-26 Μαΐου 2022), μια διήμερη συνεδριακή εκδήλωση για την αγορά των κόκκινων δανείων.

Το 15ο Insurance Conference, το καθιερωμένο συνέδριο μας για την ασφαλιστική αγορά, παίρνει σκυτάλη στις 9 Ιουνίου και ακολουθεί το επίσης καθιερωμένο στην αγορά υγείας και φαρμάκου 13ο Pharma & Health Conference στις 7 Ιουλίου.

Eπόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας είναι το 3ο Insurance Intermediaries Forum (13 Οκτωβρίου), τα 8α Greek Hospitality Awards, τα μεγάλα βραβεία του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, στις 21 Οκτωβρίου, το 8οMedTech Conference για τις τεχνολογίες υγείας την 1η Νοεμβρίου, το 4ο Cyber Insurance & Incident Response Conference για την κυβερνοασφάλεια στις 17 Νοεμβρίου, τα 3α Coffee Business Awards, τα μεγάλα βραβεία του καφέ, στις 2 Δεκεμβρίου και το καλεντάρι κλείνει με το 11ο Clinical Research Conference για την κλινική έρευνα στις 13 Δεκεμβρίου.

Πέρα από το μοναδικό τους περιεχόμενο, το οποίο ήδη τις έχει αναδείξει ως τις κορυφαίες της ελληνικής αγοράς, οι εκδηλώσεις της ethosEVENTS, έχουν πλέον μια ακόμα σημαντική καινοτομία: είτε υβριδικές είτε ψηφιακές ως διοργάνωση, θα φιλοξενούνται και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ολοκληρωμένης πλατφόρμαςΨηφιακής Επικοινωνίας & Εκδηλώσεων του ethosGROUP. Η LiveOn είναι ένα πλήρως λειτουργικό επιχειρηματικό εργαλείο που υποστηρίζει τις εταιρείες στο να επιτύχουν τους αναπτυξιακούς τους στόχους. Παράλληλα, η τεχνολογία LiveOn οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό B2B & B2C εταιρειών με προηγμέναεργαλεία επικοινωνίας και ανάλυσης δεδομένων σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον, σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο ώστε να αντικατοπτρίζει την εταιρική εικόνα και παρουσία στον πραγματικό κόσμο.

Πληροφορίες για τα ethosEVENTS, το πρόγραμμα και την διεξαγωγή τους, μπορείτε να βρίσκετε στο site https://ethosevents.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*