Νέα προϊόντα Ομαδικών Ασφαλίσεων από την Ατλαντική Ένωση

Ιδιαίτερα θετική ήταν η πορεία της Ατλαντικής Ένωσης και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων καταγράφοντας αύξηση παραγωγής για το 2021. Για το νέο έτος η εταιρεία συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στις ομαδικές ασφαλίσεις με νέα ευέλικτα και προσιτά προγράμματα ασφάλισης, που απευθύνονται σε όλο και πιο πολλούς τομείς της αγοράς. Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με πάνω από 52 χρόνια γόνιμης παρουσίας στην Ελλάδα, αναπτύσσεται συνεχώς, πετυχαίνοντας για 5η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας (275,42% με αποτελέσματα 31/12/2020).

Όπως αναφέρει η εταιρεία:

Η συνεχής ανοδική πορεία της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων, συνεχίσθηκε και το 2021 καταγράφοντας ένα πολύ θετικό απολογισμό, με αύξηση παραγωγής που ξεπέρασε το 5%

Με βάση αυτήν την πολύ ενθαρρυντική συγκυρία, απόφαση της εταιρίας είναι να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στις ομαδικές ασφαλίσεις με νέα ευέλικτα και προσιτά προγράμματα ασφάλισης, που απευθύνονται σε όλο και πιο πολλούς τομείς της αγοράς.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι σήμερα η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, εκτός από τις tailor made λύσεις που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, παρέχει προς τους συνεργάτες της, μια ευρύτατη γκάμα προτιμολογημένων προγραμμάτων, που απευθύνονται ειδικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Αθλητικές Ακαδημίες, Εκπαιδευτήρια, Κατασκηνώσεις κ.ά.

Στο σημείο αυτό, παραθέτουμε το σχετικό κατάλογο των ανανεωμένων και βελτιωμένων προτιμολογημένων προϊόντων της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, τα οποία ήδη έχουν αναρτηθεί στο portal των συνεργατών μας, το ΑTLAWEB.

  • BUSINESS PROTECTION 2022. NEO Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει ασθένειες και ατυχήματα.
  • GROUP VALUE. NEO Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει ασθένειες και ατυχήματα, ιδανικό για συνδυαστική χρήση με ατομικά υγείας με υψηλή απαλλαγή.
  • GROUP PRIMARY CARE. ΝΕΟ Συνδυαστικό πρόγραμμα, με έμφαση στην Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη
  • ACCIDENT SHIELD & ACCIDENT GOLDEN SHIELD. Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτουν ατυχήματα μόνον.
  • ATHLETS PROTECTION. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει αθλητές ακαδημιών.
  • STUDENT PROTECTION. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει μαθητές σχολικών μονάδων.
  • PROTECTION AT CAMPS. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει παιδιά που συμμετέχουν σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με ειδική μονάδα ομαδικών ασφαλίσεων, φροντίζει με αμεσότητα και ταχύτητα για την αποτελεσματική υποστήριξη των συνεργατών της σε κάθε τομέα όπως, εκπαίδευση, παρουσίαση της προσφοράς αλλά και στην επικοινωνία του προγράμματος προς τους ασφαλισμένους, μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες διαχείρισης και εξυπηρέτησης.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με πάνω από 52 χρόνια γόνιμης παρουσίας στην Ελλάδα, αναπτύσσεται συνεχώς, πετυχαίνοντας για 5η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας (275,42% με αποτελέσματα 31/12/2020).

Παράλληλα, συνεχίζει μια μακρά παράδοση συνεχούς κερδοφορίας 32 ετών, έχει κατορθώσει να συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις (Fortune), απολαμβάνει της εμπιστοσύνης άνω των 400.000 ασφαλισμένων και διαθέτει κορυφαίες διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών.

Μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνεται ο ασφαλιστικός οργανισμός BASLER (από το 1973), μέλος του Ομίλου της κορυφαίας ελβετικής τραπεζο-ασφαλιστικής εταιρίας BALOISE και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*