Ευ. Κάτσικας, VESTER: Με πίστη στην Ιδιωτική Ασφάλιση προωθούμε τη δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης

H VESTER INSURANCE AGENT AE είναι Ελληνική Εταιρεία Διαμεσολάβησης, που ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά μέσω ενός Δικτύου συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ενώ είναι συνεργάτης της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. από το 2016. Στο δυναμικό της Εταιρείας εντάσσονται 25 διοικητικοί υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων υψηλά καταρτισμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη διαχείριση Ειδικών Ασφαλιστικών Κινδύνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2020 η εταιρεία με μεθοδικότητα και οργάνωση διαχειρίστηκε ετήσια ασφάλιστρα ύψους περίπου € 20.000.000,00, με το πλήθος των πελατών της να ανέρχεται σε 25.000 περίπου. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ανεξάρτητους Διαμεσολαβητές Ασφάλισης στην Ελλάδα.

Οι αυξημένες δραστηριότητες της VESTER INSURANCE AGENT AE, το πελατολόγιό της και η συνεχής προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή του οδήγησαν σε σύναψη συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς και του Εξωτερικού, καθώς και με Πιστοποιημένους Lloyd’s Brokers ή Underwriters at Lloyd’s.

Συμπερασματικά, έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα ευελιξίας με στόχο να βρίσκει και να παρέχει ασφαλιστικές λύσεις υψηλού επιπέδου που απαντούν στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Δραστηριοποιείται με επιτυχία σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης, ενώ προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς κάθε πελάτη. Επιπλέον, οι συνεργάτες της απολαμβάνουν προνόμια και επωφελούνται της στήριξης που τους παρέχει και της καλής συνεργασίας. Άλλωστε, οι ικανοποιημένοι πελάτες και συνεργάτες της Εταιρείας συνιστούν το κλειδί για μια καλή ετήσια παραγωγή και εγγυώνται την αύξηση των εργασιών της.

Η περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας, με την παράλληλη αύξηση του Δικτύου Συνεργατών της στο μέλλον αποτελούν τον απώτερο στόχο της, ενώ με αφοσίωση και πίστη στο θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης, προωθούν τη δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης στην κοινωνία.

“Με πίστη στο θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης προωθούμε τη δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης στην κοινωνία”, σημειώνει ο Ευάγγελος Κάτσικας, CEO VESTER S.A.

*Gold Member, Συνεργάτης INTERLIFE από το 2016

*αναδημοσίευση από το περιοδικό INTERLIFE Magazine, Δεκέμβριος 2021 – Τεύχος 54

διαβάστε επίσης: Ιωάννης Π. Βοτσαρίδης: Αξιολόγηση της Δημοκρατίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*