Π. Κασκαρέλης: Επενδύοντας με ασφάλεια στη θετική πλευρά της ζωής

του Παύλου Κασκαρέλη, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική

«Τι άλλο θα συμβεί;» 

Να μια ερώτηση που τον τελευταίο καιρό σίγουρα όλοι κάνουμε πιο συχνά στον εαυτό μας. Ζώντας σε έναν κόσμο διαρκών ανατροπών και αλλαγών, με τα μέτωπα αβεβαιότητας να πληθαίνουν γύρω μας, είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθανόμαστε έτσι. 

Και τι μπορούμε να αντιτάξουμε σε όλα αυτά; Πώς μπο- ρούμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι;

Ας ξεκινήσουμε από τη «μεγάλη εικόνα» και ας αναλογιστούμε: παρά τις τεράστιες προκλήσεις, οι άνθρωποι διατηρούμε την ικανότητά μας να επιτυγχάνουμε, μέσω της συνεργασίας, θαύματα προόδου και βελτίωσης, αισθητά σε όλους τους τομείς της ζωής μας – την υγεία, την επιστήμη, την οικονομία, την κοινωνία. 

Από την άλλη, υπάρχουν φυσικά τα εξίσου πολύτιμα συ- στατικά της δικής μας, πιο προσωπικής καθημερινότητας: οι άνθρωποι και οι στιγμές που μας γεμίζουν με χαρά και δύναμη, η οικογένεια, οι δημιουργίες και οι επιτυχίες μας, οι επιδιώξεις και τα όνειρά μας για το αύριο. 

Ή ασφάλιση είναι απόλυτα συνυφασμένη με όλα τα παραπάνω. Ως αγκαλιά προστασίας όλων όσων αξίζουν στη ζωή. Ως αντισταθμιστής των συνεπειών των απρόβλεπτων επιζήμιων γεγονότων, αρωγός και στυλοβάτης του ατό- μου και της κοινωνίας για την ανάκαμψη από δύσκολες περιστάσεις. 

Ως θεσμός και κλάδος που περικλείει και μεταλαμπαδεύει στην κοινωνία όλες εκείνες τις θετικές έννοιες και αξίες που στηρίζουν την πρόοδο και την εξέλιξη: την υπευθυνότητα, την πρόληψη, τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, τη φροντίδα για το αύριο. 

Ας κρατήσουμε λοιπόν τη σκέψη ότι η ασφάλιση είναι μέρος της αισιόδοξης πλευράς της ζωής και, εμείς, οι άνθρωποι της ασφάλισης, έχουμε το προνόμιο να αποτελούμε τους πρεσβευτές της. 

Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική, διατηρούμε αυτήν τη θετική οπτική: με ισχυρή θέση και οικονομική ευρωστία, με συνεχή επένδυση στους τομείς που διαμορφώνουν το μέλλον του ασφαλιστικού κλάδου, με διαρκώς εμπλουτιζόμενα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες, κυρίως όμως με υπευθυνότητα και ανθρώπινη προσέγγιση, συνεχίζουμε μαζί σας το πολύτιμο και αισιόδοξο έργο της ασφάλισης. 

Φιλικά και με ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά! 

Από το περιοδικό voice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*