Η Carglass® Ελλάδος στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021, που πραγματοποιήθηκε 4-8 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.  Με σύνθημα «Στην Εξυπηρέτηση συνεχίζουμε ΜΑΖΙ», η Carglass® γιόρτασε με δώρα και δράσεις, τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους Ανθρώπους της, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης. 

Με αφορμή τον εορτασμό, η Carglass® προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλους τους πελάτες, που επισκέφτηκαν τα εταιρικά καταστήματα εκείνη την εβδομάδα, όπως επίσης και σε όλους τους εργαζομένους. Παράλληλα, για τους Ανθρώπους της, η εταιρεία φέτος προχώρησε στην τιμητική διάκριση των τεσσάρων εταιρικών καταστημάτων με το μεγαλύτερο Net Promoter Score για το πρώτο ενιάμηνο του 2021, ενώ επιβραβεύτηκαν και οι δύο καλύτεροι Agents του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών με βάση την αξιολόγησή τους σε ποσοτικά και ποιοτικά KPIs.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021 αποτελεί έναν παγκόσμιο θεσμό, που γιορτάζεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Για την Carglass®, η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία να ευχαριστήσει πελάτες της που την εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια, αλλά και να αναδείξει τους Ανθρώπους της που εργάζονται καθημερινά με στόχο να διατηρούν την εξυπηρέτηση σε  υψηλό επίπεδο. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*