Mega Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης στο Ντουμπάι

Πέντε ξεχωριστές ημέρες γεμάτες εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 26 κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι  της Mega Brokers στο Ντουμπάι!

Από τους πιο δημοφιλείς και ξεχωριστούς προορισμούς η πιο μεγάλη πόλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ντουμπάι, αποτελεί εδώ καιμερικά χρόνια ένα από τους πιο κορυφαίουςπροορισμούς στον κόσμο λόγω της εξέχουσαςεντυπωσιακής του αρχιτεκτονικής, την παροχήυψηλής ποιότητας υπηρεσιών και γενικά την ξακουστή εξωτική / οριεντάλ του πολυτέλεια που δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω τηςπανδημίας, στο πλούσιο πρόγραμμα, οι συνεργάτες απόλαυσαν σαφάρι στην έρημο. Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία περιλάμβανε βόλτα με τζιπ στουςαμμόλοφους, βόλτα με καμήλα και ένα μοναδικόηλιοβασίλεμα με ανατολίτικο σόου.

Ατένισαν το Ντουμπάι από το ψηλότερο σημείο!

Επισκέφτηκαν τον ουρανοξύστη Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο που έχει χτιστεί ποτέ, νιώθοντας πως βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Τα 828 μέτρα ύψος και οι 160 όροφοι αυτού του αρχιτεκτονικούθαύματος έκοψαν  την ανάσα και των πιο τολμηρών!

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πιοφουτουριστικές πόλεις, το Ντουμπάι έχει καιγραφικές αγορές που θυμίζουν Μέση Ανατολή! Οι συνεργάτες επισκέφτηκαν και γεύτηκαν παραδοσιακές ανατολίτικες συνταγές!

Στα πλαίσια του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, του ΔικτύουΠωλήσεων με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείαςκ.κ. Τ. Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος & ΓενικόςΔιευθυντής και Δ. Μπαχτιάρογλου, Εμπορικός Διευθυντής.

Οι συνεργάτες της Mega Brokers είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρείας το 2020-2021 και για τους στρατηγικούς στόχους που έχουν τεθεί για το 2020-2030. Μέσα από μία εποικοδομητική συζήτηση, αναδείχθηκαν νέες ιδέες τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν μετην επιστροφή τους στην Ελλάδα με στόχο ναεπιτύχουν στον επόμενο διαγωνισμό πωλήσεων το 2022 στη μαγευτική Κούβα!

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην πολιτική της επιβράβευσης των συνεργατών της και για τα ταξίδια κινήτρων, καθώς αυτά συμβάλουν σημαντικά στο αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα της MegaBrokers, ενώ ταυτόχρονα εδραιώνουν την κοινή εταιρική κουλτούρα της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*