Στο δυναμικό της EY Ελλάδος ο Γιώργος Πουλόπουλος

Ο Γιώργος Πουλόπουλος εντάχθηκε στη διοικητική ομάδα της ΕΥ Ελλάδος ως νέος εταίρος, υπεύθυνος για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς CFOs (Οικονομικούς διευθυντές), όπως ανακοινώθηκε. Ταυτόχρονα, ο κ. Πουλόπουλος θα παρέχει υπηρεσίες εταιρικής στρατηγικής σε διευθύνοντες συμβούλους και άλλους επιχειρηματικούς ηγέτες, υποστηρίζοντάς τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του επιχειρησιακού μετασχηματισμού των εταιρικών οργανισμών τους.

Με επαγγελματική εμπειρία σχεδόν τριών δεκαετιών, ο κ. Πουλόπουλος κατείχε διευθυντικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, καθώς και σε ομίλους που δραστηριοποιούνται στις υποδομές, στη ναυτιλία και στα media, με κύριους τομείς ευθύνης τα χρηματοοικονομικά, τα πληροφοριακά συστήματα, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη στρατηγική, τις σχέσεις με τους επενδυτές και τη διαχείριση προμηθειών.

Ο κ. Πουλόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Henley Management College (Brunel University) στο Λονδίνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, Παναγιώτης Παπάζογλου, σημειώνει: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην οικογένεια της ΕΥ Ελλάδος και στη διοικητική της ομάδα, τον Γιώργο Πουλόπουλο, ένα στέλεχος με μακρόχρονη σταδιοδρομία στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, με αποδεδειγμένες ικανότητες και με σημαντικό έργο. Είμαι βέβαιος ότι, με την πολύτιμη εμπειρία του και την τεχνογνωσία του, θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική πορεία και την κυρίαρχη θέση της EY Ελλάδος στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας και ποιότητας προς τις ελληνικές επιχειρήσεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*