Μ. Τάτσης: Η Εθνική Ασφαλιστική χτίζει το μέλλον

της Ελενας Ερμείδου

Ισχυρότερο του 2017 θα είναι το 2018 τόνισε στην εκδήλωση Επιθεώρησης Χρυσολόγου – Εθνική Ασφαλιστική ο κος Μιχάλης Τάτσης, διευθυντής δικτύων πωλήσεων στην Εθνική Ασφαλιστική.

Προτάσσοντας το μήνυμα που πέρασε ο κος Χρήστος Χρυσολόγου “Η Δύναμη στα Χέρια μας”  τόνισε ότι η Εθνική Ασφαλιστική δημιουργεί προσφορά εργασίας και επαγγελματίες, συμπληρώνοντας ότι η Επιθεώρηση Χρυσολόγου χτίζει ασφαλιστικούς συμβούλους και καριέρα.

ΔιαβάστεΧρ. Χρυσολόγου: “Η Δύναμη στα Χέρια μας”

Χαρακτηριστική η δήλωση του: “Θέλουμε ανθρώπους να αγωνιστούν δίκαια και να αμειφθούν δίκαια”.

Η Εθνική Ασφαλιστική η οποία τελεί υπο διαδικασία πώλησης έχοντας απέναντι της δύο διεκδικητές από το ίδιο κράτος, την Fosun και την Gongbao κατάφερε να ενισχύσει το δείκτη φερεγγυότητας, Solvency II στο 132%, όταν έναν ακριβώς χρόνο πριν ο δείκτης βρίσκοντας κάτω του βασικού περιθωρίου που είναι το 100%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που είχε εκδόσει πέρυσι τον Μάϊο η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ).

Οι επόμενες κινήσεις

Μέχρι τον Ιούνιο όπως έγραψε χτες το IW αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της πώλησης, οι οποίες ξεκίνησαν χτες μετά από συμφωνία της διοίκησης της ΕΤΕ με το ΤΧΣ για τον τρόπο που θα γίνει η διαδικασία. Εχοντας δοθεί η από κοινού έγκριση αναμένεαι σύντομα να ανοίξει το data room για την υποβολή προσφορών, έχοντας Fosun και Gongbao εξετάσει τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Καθώς η απόφαση της ΕΤΕ δεν αφορά επιλογή αλλά ανοίγει την διαδικασία εκ νέου για τους δύο υποψήφιους επενδυτές, φήμες λένε ότι η Fosun μπορεί να προβάλλει αντιρρήσεις εκ νέου, αν και έχει εκφράσει επίσημε το ενδιαφέρον της ένα μήνα πριν δια στόματος της αντιπροέδρου του Ομίλου.

Εκτός διαδικασίας είναι η επίσης κινεζική Wintime. Το αίτμημα της να συμμετάσχει στην διαδικασία πώλησης απορρίφθηκε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*