Δ. Γαβαλάκης

30 χρόνια ΠΣΣΑΣ: Τι ειπώθηκε κατά τον εορτασμό

της Ελενας Ερμείδου

Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γιόρτασε σήμερα ο ΠΣΣΑΣ στο Ιδρυμα Θεοχαράκη, παρουσία εκπροσώπων και στελεχών από το κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς. Από το βήμα του συνεδρίου, ο Πρόεδρος της ΕΑΔΕ Δημήτρης Γαβαλάκης ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν  στην εκδήλωση, μεταξύ των άλλων, τους θεσμικούς εκπρόσωπους, αλλά και τους εκπρόσωπους των ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκπρόσωποι του κλάδου Πρόεδροι των Συλλόγων, Ενώσεων ανώτατα στελέχη του agency καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ αφού ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον ΠΣΣΑΣ, αναφέρθηκαν στην συμβολή του στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και ειδικά σε ό,τι αφορά την συμβολή του στην επιλογή και την επιμόρφωση.

Για την συμβολή του ρόλου του Συντονιστή και το ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς μίλησε ο Ι. Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος του ΕΕΑ, ο Γιώργος Καραβίας Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, ο Παναγιώτης Λελεδάλης Πρόεδρο του ΠΣΑΣ , ίδιος δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μας χωρίζει με τον ΠΣΣΑΣ ένα «Σ» αλλά μας ενώνουν πολλά».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Ραφαηλίδης, Πρόεδρος της ΠΟΑΔ συνεχάρη τον ΠΣΣΑΣ για το σοβαρό έργο που διατελεί και την συμβολή του στην επιμόρφωση και την ανάπτυξη της αγοράς.

 

Αξία στο ρόλο του συντονιστή και ασφαλιστή έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ο οποίος τόνισε ότι “ζούμε την εποχή που όλα αλλάζουν, διαβεβαιώνοντας, ωστόσο,  ότι αυτό που δεν αλλάζει είναι ο ρόλος του επαγγελματία ασφαλιστή και συγχαίροντας παράλληλα το ρόλο του Συντονιστή και του ΠΣΣΑΣ.

Για την σημαντική συμβολή των Συντονιστών μίλησε μεταξύ των άλλων και το agency. Χαρακτηριστική η δήλωση του Μιχάλη Σωτηράκου, Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων στην ΝΝ «η εξαφάνιση του συντονιστή θα οδηγήσει και στην εξαφάνιση της ασφαλιστικής αγοράς, στην ΝΝ θα δείξουμε έμπρακτα πόσο στηρίζουμε το θεσμό».

Χαρακτηριστική μεταξύ των άλλων και η δήλωση του Κωνσταντίνου Σεμερτζόγλου Εμπορικού Διευθυντή στην Groupama, «οι συντονιστές είναι αυτοί που δημιουργούν,.. εμείς στην Groupama επενδύουμε στην ανάπτυξη..»

Όπως, και του Γ. Ζαφείρη  Γεν. Διευθυντή Εθνικής Ασφαλιστικής, αναφερόμενος στην αξία του θεσμού, δήλωσε «η αξία της δουλειάς φαίνεται στην πορεία των ετών».

Από την πλευρά του ο Νίκος Δελένδας Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης αναγνωρίζοντας το ρόλο του Συντονιστή, τόνισε ότι «ο ρόλος του Συντονιστή γίνεται πιο κομβικός, πρόκληση είναι ενισχύσουμε το επάγγελμα …».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*