back to top
16.5 C
Athens
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026

Το 9ο Ετήσιο ψηφιακό συνέδριο IFAAcademy

Tα τελευταία 9 χρόνια έχει γίνει θεσμός το ετήσιο ψηφιακό συνέδριο του IFAAcademy που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/2 και ώρα 4μμ – 8μμ να “Ξεκλειδώσουμε μαζί τις ευκαιρίες της ασφαλιστικής αγοράς 2023!”

Τα παραπάνω αναφέρει σχετική διαδικτυακή πρόσκληση του IFAAcademy που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση.

- Advertisement -

Σχετικά με την θεματολογία η πρόσκληση αναφέρει:

 Θεματολογία συνεδρίου: Επιτυχημένο Cross selling – Up selling 
Ξανασυστηθείτε στους υφιστάμενους πελάτες σας με μια νέα ιδέα και στρατηγική, καλύψτε τους πιο αποτελεσματικά και αυξήστε κατακόρυφα την παραγωγή και τις νέες συστάσεις! Με ποια τεχνολογία μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την όλη διαδικασίσ, να κερδίσετε πάρα πολύ χρόνο και να μη χάνετε πλέον καμία πωλησιακή ευκαιρία!
Επενδύσεις, συνταξιοδοτικός προγραμματισμός και αποταμίευση για σπουδές παιδιών σε περιβάλλον υψηλού πληθωρισμού!
Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις αποταμιευτικών προγραμμάτων, περιοδικών καταβολών και μιας καταβολής, και να “εκπαιδεύσετε” τον πολίτη βοηθώντας τον να λάβει σωστές αποφάσεις για το χρηματοοικονομικό του μέλλον στη νέα αυτή οικονομική συγκυρία! Ποια εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε επιστημονικά και άκρως επαγγελματικά! Dr Κωνσταντινος Θεοδωρόπουλος PHD Διείσδυση στην αγορά υψηλών εισοδημάτων. Δύονεες ιδέες και αποτελεσματικές στρατηγικές για συμβόλαια και καλύψεις πολύ υψηλών ασφαλίστρων!
Estate Planning. Τι είναι; Πώς γίνεται; Γιατί δεν το έχουμε ακόμα αξιοποιήσει στην Ελλάδα ενώ είναι μια παγκόσμια τάση; Πώς μπορεί να αυξήσει την παραγωγή και το εισόδημά σας και να σας φέρει σε επαφή με πελάτες υψηλών εισοδημάτων;
Επιχειρηματικές ασφαλίσεις ζωής! Γιατί είναι πιο επίκαιρες από ποτέ; Πώς να συνεργαστείτε με μεγάλα fund; Πώς να κάνετε συμβόλαια δεκάδων χιλιάδων ευρώ; Και για τους πιο τολμηρούς “Συνολική διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων επιχειρήσεων”!
Τεχνολογία και Ιντερνετ 2023 – 2030! Ποιες είναι οι νέες τάσεις και ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα. Τι εξοπλισμό, με πολύ μικρό κόστος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε τη διαφορά στον ψηφιακό κόσμο! ΔΩΡΕΑΝ e-book 65 σελίδων για όλους τους συμμετέχοντες!
H επανάσταση του Artificial Intelligence (AI) – Θα θέλατε να έχετε ένα “φίλο” που ξέρει τα πάντα;
ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ! Ποιες δωρεάν ΑΙ εφαρμογές μπορείτε να χρησιμοποιείτε και να αυξήσετε κατακόρυφα την παραγωγή σας! και …Το πρωτο ΑΙ λογισμικό ανάλυσης αναγκών παγκοσμίως! Ξεκινάμε και τελείωνουμε μαζί δυνατά το 2023! Πραγματικά νέες επιστημονικές ανακαλύψεις για το πώς να κάνουμε όλα τα όνειρά μας πραγματικότητα το 2023 και όχι μόνο! Παρώθηση στο 1000% Ο γύρος του “ασφαλιστικού” κόσμου σε 65 μέρες! Θα μοιραστούμε μαζί σας τις μοναδικές εμπειρίες ενός συναρπαστικού ταξιδιού σε 19 χώρες και όλα τα περίεργα της ασφαλιστικής αγοράς σε κάθε χώρα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η τεχνητή νοημοσύνη ως πολλαπλασιαστής ανθρώπινης ικανότητας

Ο Π. Λελεδάκης υποστηρίζει ότι όσοι μάθουν να σκέφτονται μαζί με το AI δεν θα αντικατασταθούν, αλλά θα εξελιχθούν σε «υπεράνθρωπους επαγγελματίες»

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν στο διεθνές πρόγραμμα Σπουδών «AI & Technology Architect in Risk Management and Financial Planning» του IFAAcademy

Χ. Φυτέα: «Εξελίσσουμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, ώστε να πρωταγωνιστούν στην ψηφιακή εποχή και να προσφέρουν υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά»

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ Silver Χορηγός στο Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy για την Τεχνητή Νοημοσύνη στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ στο Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη

Το πρώτο μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε στο Metaverse” IFAAcademy – Πανεπιστήμιο Neapolis

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το IFAAcademy και τον Παναγιώτη Λελεδάκη.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Carglass: Ολοκληρώθηκε ο 10ος εσωτερικός διαγωνισμός Best of Belron Greece 2026 – Βίντεο

Ο νικητής Αλέξανδρος Κιάσσος θα εκπροσωπήσει την εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο τον Ιούνιο στη Λισαβόνα

Οι εμβληματικές προσωπικότητες που θα βραβευθούν στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ

Η 23η τελετή απονομής θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου

Τετραπλή βράβευση για τα προϊόντα της ΓΕΒ στα AFFA Awards by EXPOTROF 2026

Η ΓΕΒ, διακριτικός τίτλος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Εμποροτεχνικής ΑΕ, διατηρεί τη δυναμική της παρουσία στον χώρο των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων

Ιστορικό υψηλό στα έσοδα και άνω του 10% ανάπτυξη το 2025 για την Atradius Hellas

Άνω του 10% η αύξηση των ασφαλιστικών εσόδων το 2025, ξεπέρασαν τα 18 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις για επισφαλείς συναλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz Trade: Η Ευρώπη σείεται από αφερεγγυότητες

Η Δυτική Ευρώπη ξεχωρίζει και ειδικά οι εταιρείες με κύκλο εργασιών που υπερβαίνει στα 50 εκατ. ευρώ

Carglass: Ολοκληρώθηκε ο 10ος εσωτερικός διαγωνισμός Best of Belron Greece 2026 – Βίντεο

Ο νικητής Αλέξανδρος Κιάσσος θα εκπροσωπήσει την εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο τον Ιούνιο στη Λισαβόνα

Αύξηση 4,8% σε κατοικίες ασφαλισμένες για καιρικά φαινόμενα-σεισμό καταγράφηκε το γ΄ 3μηνο 2025

Η σχετική μελέτη της ΕΑΕΕ δείχνει ότι σταδιακά τα συμβόλαια περιουσίας εμπλουτίζονται με το σύνολο των καλύψεων που προβλέπει ο νόμος

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Φροντίδα με ενσυναίσθηση – Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Η ουσιαστική αντιμετώπιση της νόσου δεν περιορίζεται σε ιατρικά πρωτόκολλα και θεραπείες, αλλά απαιτεί ολιστική προσέγγιση 

Μεγάλη συμμετοχή στον 2ο κύκλο του προγράμματος e-Learning για εκπαιδευτικούς «Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός και Αποταμίευση»

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΠΕΙ, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθ. Ν. Φίλιππα, Hellenic Financial Literacy Institute, και χορηγία της Eurobank