Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120′ Markets» στο Naftemporiki TV.
Η συζήτηση ήταν αφιερωμένη στα βασικά χαρακτηριστικά των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης, στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της Επαγγελματικής Ασφάλισης, καθώς επίσης και στο πρόσφατο συγγραφικό πόνημα του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης».
Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μελλοντικοί συνταξιούχοι στην χώρα μας, κυρίως λόγω του δημογραφικού προβλήματος και των χαμηλών επιπέδων χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, καθώς επίσης και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης, για την ενίσχυση του συνταξιοδοτικού εισοδήματος των πολιτών και την διατήρηση του προσυνταξιοδοτικού επιπέδου διαβίωσής τους και κατά τα χρόνια της συνταξιοδότησης.
Δείτε το βίντεο της συζήτησης
Τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
Δημοφιλή Άρθρα
Πρόστιμα και διαταγές σε ασφαλιστικές από την ΤτΕ
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Δύο παρεμβάσεις-κλειδιά στη Βουλή για την επαγγελματική ασφάλιση – Τι αναμένεται να προτείνει
Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι
Λάθη ΕΛΣΤΑΤ για ΕΔΑ, μία ασφαλιστική δεν έδωσε στοιχεία
Ν. Βαγιάννης: Θέλουμε η ECG να γίνει σημείο αναφοράς για κάθε εταιρεία που κάνει το επόμενο βήμα εκτός συνόρων








