Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120′ Markets» στο Naftemporiki TV.
Η συζήτηση ήταν αφιερωμένη στα βασικά χαρακτηριστικά των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης, στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της Επαγγελματικής Ασφάλισης, καθώς επίσης και στο πρόσφατο συγγραφικό πόνημα του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης».
Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μελλοντικοί συνταξιούχοι στην χώρα μας, κυρίως λόγω του δημογραφικού προβλήματος και των χαμηλών επιπέδων χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, καθώς επίσης και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης, για την ενίσχυση του συνταξιοδοτικού εισοδήματος των πολιτών και την διατήρηση του προσυνταξιοδοτικού επιπέδου διαβίωσής τους και κατά τα χρόνια της συνταξιοδότησης.
Δείτε το βίντεο της συζήτησης
Τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
Δημοφιλή Άρθρα
Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance
Μήνυμα ανάπτυξης, ανθεκτικότητας και εμπιστοσύνης στέλνει η Εθνική Ασφαλιστική – 135 χρόνια μετά ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της
Νέος Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ ο Αργύρης Τζικόπουλος
40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Η μεγάλη επετειακή εκδήλωση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο Μικρολίμανο
Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση








