Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120′ Markets» στο Naftemporiki TV.
Η συζήτηση ήταν αφιερωμένη στα βασικά χαρακτηριστικά των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης, στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της Επαγγελματικής Ασφάλισης, καθώς επίσης και στο πρόσφατο συγγραφικό πόνημα του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης».
Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μελλοντικοί συνταξιούχοι στην χώρα μας, κυρίως λόγω του δημογραφικού προβλήματος και των χαμηλών επιπέδων χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, καθώς επίσης και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης, για την ενίσχυση του συνταξιοδοτικού εισοδήματος των πολιτών και την διατήρηση του προσυνταξιοδοτικού επιπέδου διαβίωσής τους και κατά τα χρόνια της συνταξιοδότησης.
Δείτε το βίντεο της συζήτησης
Τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
Δημοφιλή Άρθρα
Αλλαγή σκυτάλης στην ARAG Hellas – Νέος CEO από αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Γκρέκας
Ανακοίνωση ΕΣΑΠΕ για τις καταγγελίες συμβάσεων μελών της
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas
Με νέα σχέδια, εργασιακή ορμή και φιλόδοξες προοπτικές γιόρτασε η NP Ασφαλιστική τα 22α γενέθλιά της
HDI Global: Ισχυρή αύξηση εσόδων και κερδοφορίας το 9μηνο








