back to top
30.4 C
Athens
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025

ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas: Διοργάνωση του συνεδρίου «Facing the challenge» στο Μουσείο Μπενάκη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για 5η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή & το Σάββατο 17-18/2/2017,  στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το εκπαιδευτικό συνέδριο «Facing the challenge» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA Hellas.

Στο συνέδριο έδωσαν το παρόν 300 Συντονιστές και Διοικητικά στελέχη Πωλήσεων, την 1η μέρα, και 230 Συντονιστές την 2η μέρα, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

- Advertisement -

Στην έναρξη και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αίσθηση προκάλεσαν τα εντυπωσιακά χορευτικά διαλείμματα της ομάδας ALTIUS που έδωσαν ξεχωριστό τόνο και χρώμα στο συνέδριο.

Ο πρώτος βασικός εισηγητής του συνεδρίου ήταν ο κ. Kelly G. Kidwell, CFP, ChFC, CLU, LUTCF, President and CEO, της  PACIFIC ADVISORS.  Η παρουσίασή του είχε θέμα «Building an Ecosystem for Breaking Into the Business Markets».  Συγκεκριμένα ο κ. Kidwell, ανέπτυξε τους 4 βασικούς πυλώνες της επιτυχίας για μία παραγωγική μονάδα.  Με βάση την ομιλία του, η κουλτούρα, το όραμα, οι αξίες, συνδυαστικά με σύγχρονες μεθόδους marketing, επένδυση στην εκπαίδευση και τέλος η χρήση των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για τη διαχρονική επιτυχία και την ανάπτυξη νέων αγορών.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο κ. Ed. Deutschlander, CEO  της ΝΟRTH STAR RESOURCE GROUP, παρουσίασε το θέμα «Next Generation Recruiting : Attracting Tomorrow’s Performers» κάνοντας ουσιαστικά  μία εισαγωγή για την ενδιαφέρουσα ομιλία του, της 2ης μέρας.  Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ένα video από αγώνα στίβου που δείχνει την αξία της προσπάθειας και τελικά της επιτυχίας, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην πορεία.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Φανή Θεοφανίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Hellas, προσφωνώντας τους επίσημους καλεσμένους και καλώντας για χαιρετισμό τους εκπροσώπους των Platinum Χορηγών κ.κ. Εμ.Κούτη, Δ/ντή Πωλήσεων Interamerican, Μιχάλη Σωτηράκο, Γεν.Δ/ντή Πωλήσεων NN Hellas και Μιχάλη Τάτση, Προϊστάμενο Δ/νσης Πωλήσεων Εθνική Ασφαλιστική.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ και μέλος του Board της GAMA Hellas κ. Δ.Γαβαλάκης, ο οποίος στην εισήγησή του με θέμα «Συνεισφορά» ανέδειξε την αξία της εθελοντικής συνεισφοράς στον επαγγελματικό χώρο χρησιμοποιώντας σύντομες ιστορίες που τόνιζαν την ομορφιά της ομαδικότητας και ανταλλαγής πρακτικών και ιδεών. Η ομιλία του έκλεισε εξαίροντας τη συνεισφορά τόσο των μελών του ΠΣΣΑΣ όσο και των μελών της GAMA Hellas.

Ακολούθησε η εισήγηση του Προέδρου της GAMA Hellas κ. Ι. Τοζακίδη με θέμα «Βιώματα Ζωής», ο οποίος περιέγραψε το ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια στην GAMA INTERNATIONAL, παρουσιάζοντας την ταυτότητα εγγραφής μέλους στη GAMA από το 1997.  Μίλησε για την αξία της προσπάθειας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, τον σεβασμό και την ανιδιοτέλεια που πρέπει να διέπουν τον χώρο μας. Την ομιλία του έκλεισε με ένα μήνυμα για όλη την ασφαλιστική αγορά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λέξη «Αξιοπρέπεια».

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία της κα. Bonnie Godsman, CEO της GAMA INTERNATIONAL, η οποία με την ομιλία της «The future of GAMA» ανέλυσε τα σημαντικά οφέλη και τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής της GAMA INTERNATIONAL και έκλεισε με την περιγραφή μίας προσωπικής της ιστορίας αναδεικνύοντας την αξία της ασφάλισης ζωής.

Μία ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρέμβαση του κ. Athan Vorila, του Έλληνα εισηγητή της GAMA, ο οποίος μέσω ενός ολιγόλεπτου video μετέφερε τους χαιρετισμούς του και τον ενθουσιασμό του για τις εργασίες του συνεδρίου και την πορεία της GAMA Hellas.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Ed. Deutschlander, οι κκ.  Δ. Γαβαλάκης  και  Ι. Τοζακίδης  παρέδωσαν στην  κα Bonnie Godsman και στους κκ.  Kelly Kidwell , Ed. Deutschlander αναμνηστικά  δώρα. Στην κα Bonnie Godsman δόθηκε μία χειροποίητη πορσελάνινη Βενετσιάνικη μάσκα, ειδική δημιουργία μόνο για εκείνη.

Στον κ.Kidwell δόθηκε ένα ασημένιο κομπολόι, εξαίρετο δείγμα της Ιωνικής μάλλον κοσμηματοτεχνίας, των μέσων του 6ου αιώνα Π.Χ., καθώς και στον κ. Deutschlander μανικετόκουμπα με παράσταση θεϊκής μορφής, 2ος-3ος αιώνας Π.Χ., ευχαριστώντας τους για την προσφορά  και την συνεργασία τους.

Η  1η μέρα του συνεδρίου έκλεισε με το πάνελ του Board της GAMA Hellas (Ι.Τοζακίδη, Προέδρου της GAMA Hellas, Αθ. Κατσιγιάννη, Αντιπροέδρου, Κλ. Πεφάνιου & Δ.Γαβαλάκη, μέλη του Board) με ένα πρωτότυπο τρόπο ερωτοαπαντήσεων, που στόχο είχε να αναδείξει την έως τώρα πορεία αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του παραρτήματος.  Παράλληλα, παρουσιάστηκε το νέο site της GAMA Hellas, που είναι ήδη  στον αέρα, με πρόσβαση σε σημαντικό υλικό αποκλειστικά για τα μέλη του. Στη διάρκεια του panel το Board της GAMA Hellas παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον 1ο πρόεδρο κ. Κλ. Πεφάνιο για την συνεισφορά του στη δημιουργία του παραρτήματος.

Τη  δεύτερη μέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια των συνεδρίων ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas, διαδραστικό εργαστήρι με εισηγητή τον κ. Ed. Deutschlander έχοντας  θέμα «Recruiting University». Ο κ. Deutschlander παρουσίασε αναλυτικά όλα τα συστήματα επιλογής, στελέχωσης και ανάπτυξης,  βάζοντας όλους τους συνέδρους να δεσμευτούν για τους προσωπικούς τους στόχους και οράματα. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου παραδόθηκε στους συμμετέχοντες πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν ιδιαίτερα   ενθουσιώδης χειροκροτώντας τον εισηγητή όρθιοι στο τέλος της ομιλίας του.

Το ΔΣ του ΠΣΣΑΣ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας :

  • Τον Πρόεδρο της GAMA HELLAS κ. Ι.Τοζακίδη
  • Το Board GAMA HELLAS, κ. Κλ.Πεφάνιο, Θ.Κατσιγιάννη
  • Το υποστηρικτικό προσωπικό του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas
  • Τους χορηγούς

– PLATINUM SPONSORS  ήταν οι εταιρίες INTERAMERICAN, NN Hellas & ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

– GOLD SPONSORS ήταν οι εταιρίες EUROLIFE ERB & EUROLIFE LTD

– SILVER SPONSORS ήταν οι εταιρίες  AIG, CNP ΖΩΗΣ-CYPRIALIFE, GROUPAMA  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, METLIFE, PRIME INSURANCE, UNIVERSAL LIFE,  ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

– Καθώς και για την συμμετοχή τους:

CROMAR, DAS HELLAS, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι στα πλαίσια της προσπάθειας της GAMA Hellas, να επεκτείνει τα μέλη της και στην Κύπρο, ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή της EUROLIFE Ltd, CNP ΖΩΗΣ-CYPRIALIFE και UNIVERSAL LIFE.

Σχετικές δημοσιεύσεις

LEAD THE WAY – Coaching & Leadership

Η ΕΣΑΠΕ www.esape.gr, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, με την GAMA Global Hellas www.gamahellas.com, συνεχίζουν να συνεισφέρουν στην

Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Μη χάσετε σήμερα την Ανοιχτή Διαδικτυακή Εκδήλωσης του ΠΣΣΑΣ

Ο ΠΣΣΑΣ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, σήμερα 15/12/2021 & ώρες 16:00-18:30, με σκοπό την ανακοίνωση των αλλαγών του Καταστατικού του, το νέο όνομα του Συνδέσμου αλλά κυρίως το όραμά για την ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Θεατρική Ομάδα του ΣΥΑΕ ανεβάζει το «Σακάκι που βελάζει» του Στρατίεβ

Με τη χορηγία της ΕΕΑΕ και για μόλις 4 παραστάσεις, από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

Οι 4 προτεραιότητες του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο νέος μέτοχος, κατά τον Σύλλογο, γνωρίζει ότι το σημαντικότερο στοιχείο του ενεργητικού είναι το ανθρώπινο δυναμικό και το εταιρικό δίκτυο

Το 6ο Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης έρχεται στις 16 Οκτωβρίου

Κεντρικό θέμα του #famc25, οι προοπτικές και οι προκλήσεις των επενδύσεων σε real assets - Μεταξύ των ομιλητών, ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλ. Σαρρηγεωργίου

Η Εθνική Ασφαλιστική για την επιστροφή στο σχολείο: Μικρά ξεκινήματα, μεγάλα διδάγματα

Η εταιρεία αναδεικνύει εκείνα τα μαθήματα που ξεπερνούν τη σχολική ύλη και γίνονται πολύτιμα εφόδια για μια ζωή

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Λοίμωξη και καρκίνος: Νέα μελέτη αποκαλύπτει τον κίνδυνο μετάστασης από COVID 19 και γρίπη

Νέα δεδομένα ενισχύουν την υπόθεση ότι οι λοιμώξεις μπορεί να λειτουργούν ως καταλύτης για την επανενεργοποίηση του καρκίνου

Η Insurance Europe απαντά για τις επικουρικές συντάξεις

Στο πλαίσιο της σχετικής διαβούλευσης, η ομοσπονδία τονίζει μεταξύ άλλων ότι τα ευρωπαϊκά πλαίσια πρέπει να είναι πρακτικά και ευέλικτα

Σημαντική αύξηση αποδοχών και εισφορών από υπερωρίες-αργίες καταγράφει το ΥΕΚΑ

Τα στοιχεία 4μήνου αποδεικνύουν, κατά τη Ν. Κεραμέως, ότι η έξυπνη ελάφρυνση του μη μισθολογικού κόστους ωφελεί εργαζομένους, επιχειρήσεις και ασφαλιστικά ταμεία

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για την άδεια σχολικής παρακολούθησης

Δικαιούχοι της άδειας, που χορηγείται για έως 4 ημέρες, είναι όλοι οι εργαζόμενοι γονείς, πλήρους ή μερικής απασχόλησης

Ενημέρωση ΕΑΕΕ για τις δηλώσεις ΦΠΑ

Η ενημέρωση αφορά εγκύκλιο της ΑΑΔΕ με οδηγίες συμπλήρωσης της σχετικής δήλωσης