back to top
29 C
Athens
Τρίτη 3 Ιουνίου 2025

Πλήθος παραγόντων στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΣΠΑΤΕ

Στην κατάμεστη Αίθουσα του Tennis Club Χαλανδρίου, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΠΑΤΕ. Στα πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκαν στα Μέλη, από την Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ελευθερία Μεταξά οι δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ακολούθησε ο Οικονομικός απολογισμός 2020 και ο προϋπολογισμός για το 2021 από την Ταμία κ. Νατάσα Κατσαρού και η παράθεση των στόχων που αφορούν το 2022 από την Πρόεδρο κ. Μαρία Δημητριάδη.

- Advertisement -

Στο επίκεντρο της Γ.Σ. ο Αθέμιτος Ανταγωνισμός, Η παρουσίαση της Νομικού του ΣΠΑΤΕ κ. Αγάθης Μεταξά αποτέλεσε μία ευκαιρία γόνιμης συζήτησης σχετικά με τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία του Επαγγέλματος.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ακολούθησε στον ίδιο χώρο Εκδήλωση – Εορτασμός για τα «40 χρόνια Δράσης και Παρουσίας» του ΣΠΑΤΕ.

- Advertisement -

Μέλη του ΣΠΑΤΕ, Εκπρόσωποι του ΕΕΑ: κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος ΕΕΑ & ΚΕΕΕ, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης: κ. Ιωάννης Τοζακίδης Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, κ. Σωτήρης Κουφογεώργος Ταμίας ΠΣΣΑΣ, κ. Θεοδώρα Γουργούλη Πρόεδρος ΠΣΑΣ, κ. Γεωργία Μαυρομμάτη Ταμίας ΠΣΑΣ, κ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης Γεν. Γραμματέας ΕΕΑΕ, κ. Κώστας Γρηγορόπουλος Μέλος ΕΕΑΕ, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιριών: κ. Μιχάλης Τάτσης & κ. Ελίζα Βασιλείου ΕΘΝΙΚΗ, κ. Χάρης Βαρλάς & κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας ΜΙΝΕΤΤΑ, κ. Ανδρέας Μποζιώτης ARAG, συμμετείχαν και παρακολούθησαν την ιστορική αναδρομή των 40 ετών από τον κ. Νίκο Παντελιά, μέσα από την οποία αναδείχθηκαν οι σημαντικότεροι σταθμοί της πορεία της Εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Στο πλαίσιο αυτό απηύθυναν χαιρετισμό οι (αναφέρονται σε αλφαβητική σειρά): κ. Χάρης Βαρλάς (ΜΙΝΕΤΤΑ), κ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης (ΕΕΑΕ), κ. Δημήτρης Γαβαλάκης (ΕΕΑ), κ. Θεοδώρα Γουργούλη ( ΠΣΑΣ), κ. Μιχάλης Τάτσης (ΕΘΝΙΚΗ), κ. Ιωάννης Τοζακίδης (ΠΣΣΑΣ), κ. Ηλίας Τσολάκης μέσω skype (ΠΟΑΔ).

Από την πλευρά της Πολιτείας χαιρετισμό απέστειλε και διαβάστηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ιδιαίτερα συγκινησιακά, φορτισμένες στιγμές, η Βράβευση του Συναδέλφου, Προέδρου της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, για την σημαντική συμβολή του στην ανάδειξη και την στήριξη του Κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και η ομιλία του που ακολούθησε.

διαβάστε: Βράβευση Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον ΣΠΑΤΕ

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα και χαλαρή συζήτηση, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αξία της ενότητας και την υπεραξία που προσδίδει στον Κλάδο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΤΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα για την πολύτιμη στήριξη τους Χορηγούς της εκδήλωσης ΕΘΝΙΚΗ, MINETTA & GROUPAMA. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του ΕΕΑ και του www.insuranceeea.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Νοσήλια και ασφάλιστρα: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος – Να κινητοποιηθεί η κυβέρνηση

Μια μεγάλη συζήτηση για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα Υγείας έχει ανοίξει από τις αρχές του έτους και, δυστυχώς, αν δεν υπάρξουν συναινετικές προσεγγίσεις

«Δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς οικονομική δικαιοσύνη»

Διαβάστε στο "IW" όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδοσίου, στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Αναγορεύεται Επίτιμος διδάκτορας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επίτιμος Διδάκτορας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναγορευτεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024 ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Οι ΜμΕ ζητούν ξεκάθαρες πολιτικές

Άρθρο του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά, στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (16/07/2024). Ο σάλος που προκλήθηκε με την...

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

H ΕΑΕΕ Μέλος του UN Global Compact και του UN Global Compact Network Greece

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανακοινώνει την επίσημη ένταξή της στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact)

Ολόκληρη η ΚΥΑ για την υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου

Δημοσιεύθηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση των τριών Υπουργών, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης, Κλιματικής Κρίσης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη κερδίζει τα παιδιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Kaspersky δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή της σχετικά με τα ψηφιακά ενδιαφέροντα των παιδιών.

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025