back to top
15.3 C
Athens
Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025

ΠΑΡΟΝ: Ξεχωριστές στιγμές στην κοπή πίτας, ποιοι έδωσαν το παρών

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν οι προσκεκλημένοι του ΠΑΡΟΝ στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του γραφείου την Τετάρτη 22.01.2025 στο Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

- Advertisement -

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η Εμπορική Δ/ντρια του ΠΑΡΟΝ κ. Χριστίνα Φυτέα ευχήθηκε καλή χρονιά στους προσκεκλημένους και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με το ξεκίνημα του 2025, εύχομαι σε όλους μια χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα, επιτυχίες και, πάνω απ’ όλα, υγεία και ευημερία. Το 2024 έκλεισε με εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα για το γραφείο μας, αφού σημειώσαμε αύξηση 30% στα καθαρά εισπραγμένα ασφάλιστρα – μια απόδειξη της αφοσίωσης των συνεργατών μας και της εμπιστοσύνης των ασφαλισμένων μας. Το νέο έτος φέρνει μαζί του αλλαγές, προκλήσεις αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για τον ασφαλιστικό κλάδο. Η επιτυχία απαιτεί ευελιξία, καινοτόμο σκέψη και προσήλωση στους στόχους μας. Με πίστη στις δυνατότητές μας και αισιοδοξία για το μέλλον, είμαι βέβαιη πως θα διαμορφώσουμε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

- Advertisement -

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΠΑΡΟΝ κ. Θάνος Ψιμάρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε το 2025 να είναι μία ευλογημένη, δημιουργική και παραγωγική χρονιά για όλους. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Θάνος Αντωνίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Δ/ντης Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife FFH κ. Νίκος Δελένδας, ο Δ/ντης Πωλήσεων της Eurolife FFH κ. Νίκος Χουλιάρας,η General Sales Manager της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής κ. Ναταλία Γιαννιού, η κ. Ευγενία Μαχειμάρη Δ/ντρια Πωλήσεων της Αllianz Ασφαλιστικής, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, οι συνεργάτες και το διοικητικό προσωπικό του ΠΑΡΟΝ.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Βότκα Μολότοφ», μια δυναμική κωμωδία της Ελένης Ράντου, εμπνευσμένη από τη διασκευή του Νιλ Σάιμον στα διηγήματα του Άντον Τσέχωφ. Η παράσταση, που παρουσιάστηκε στην αίθουσα Ιφιγένεια του Κέντρου Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ξεχώρισε για τον ζωντανό της λόγο και το λεπτό, αιχμηρό χιούμορ της.

Οι ήρωες του Τσέχωφ, με τις αδυναμίες, τα λάθη, τις επιθυμίες και τις απογοητεύσεις τους, ζωντάνεψαν στη σκηνή, προκαλώντας στο κοινό τόσο συγκίνηση όσο και λυτρωτικό γέλιο. Σε μια εποχή όπου η διαφορετικότητα συχνά αντιμετωπίζεται με προκατάληψη και διχασμό, το διαχρονικό ανθρωπιστικό βλέμμα του Τσέχωφ και το σαρκαστικό του πνεύμα αποδείχθηκαν πιο επίκαιρα από ποτέ.

Οι θεατές καταχειροκρότησαν την εξαιρετική ερμηνεία του θιάσου, με τον μοναδικό Τάσο Χαλκιά να δίνει ζωή στη μορφή του Άντον Τσέχωφ. 

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ασφαλιστική εταιρία EUROLIFE FFH.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ στηρίζει με προσφορά σχολικών ειδών την Απάνεμη Στέγη

Γιατί, όπως σημειώνει συνιδρύτρια Χ. Φυτέα, «κάθε παιδικό χαμόγελο είναι η πιο δυνατή μορφή ασφάλειας»

Η αξία της ασφάλισης είναι η πίστη στο μέλλον

Το μήνυμα της Χριστίνας Φυτέα, Προέδρου της Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων του ΕΕΑ, για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Η Χριστίνα Φυτέα φορά τη ροζ κορδέλα και υπενθυμίζει: η πρόληψη σώζει ζωές

Η κίνησή της ξεχώρισε στην 7η Συνδιάσκεψη, υπενθυμίζοντας ότι ο ασφαλιστικός κόσμος υπηρετεί όχι μόνο την οικονομία, αλλά και την κοινωνία

Ισχυρό κάλεσμα ενότητας από τον ΣΠΑΤΕ, ενόψει της 7ης Συνδιάσκεψης της Διαμεσολάβησης

Μια εξαιρετικά ζωντανή και ουσιαστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με πρωτοβουλία του Συλλόγου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έρευνα Metron Analysis για το ΕEA: Απαισιοδοξία επικρατεί στις νεότερες ηλικίες για την πορεία της χώρας

Τα ευρήματα προβληματίζουν και απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις, τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Χατζηθεοδοσίου

Ημερίδα για την ELD συνδιοργανώνουν στις 17/11 οι ασφαλιστικές ενώσεις Ελλάδας και Ιταλίας

Δείτε το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και κάντε την εγγραφή σας

Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας: Επιστήμη, πρόληψη και ευεξία για ένα βιώσιμο μέλλον

Σκοπός του νέου φορέα, η παραγωγή γνώσης, η διαμόρφωση νέων προτύπων πρόληψης και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής

Ρεκόρ σημείωσαν τα αποτελέσματα 3μήνου-9μήνου της Allianz – Βίντεο

Πλέον η εταιρεία αναμένει λειτουργικά κέρδη τουλάχιστον €17 δισ. για το σύνολο του έτους

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Έρευνα Metron Analysis για το ΕEA: Απαισιοδοξία επικρατεί στις νεότερες ηλικίες για την πορεία της χώρας

Τα ευρήματα προβληματίζουν και απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις, τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Χατζηθεοδοσίου

ΦΡΟΝΤΙΖΩ: Δωρεάν φροντίδα για ηλικιωμένους με χρόνια νοσήματα στα Πολυδύναμα Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διά ζώσης συνεδρίες αλλά και εξ αποστάσεως φροντίδα

Ημερίδα για την ELD συνδιοργανώνουν στις 17/11 οι ασφαλιστικές ενώσεις Ελλάδας και Ιταλίας

Δείτε το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και κάντε την εγγραφή σας

Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας: Επιστήμη, πρόληψη και ευεξία για ένα βιώσιμο μέλλον

Σκοπός του νέου φορέα, η παραγωγή γνώσης, η διαμόρφωση νέων προτύπων πρόληψης και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής

Ρεκόρ σημείωσαν τα αποτελέσματα 3μήνου-9μήνου της Allianz – Βίντεο

Πλέον η εταιρεία αναμένει λειτουργικά κέρδη τουλάχιστον €17 δισ. για το σύνολο του έτους