back to top
11 C
Athens
Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έδωσε μαθήματα ζωής και συνεργασίας στο 4ο Συνέδριο του Συνεταιρισμού ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Με κεντρικό μήνυμα «10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΣ | 2025 Διεθνές Έτος Συνεταιρισμών», ο Συνεταιρισμός ΠΑΝΟΡΜΟΣ υποδέχθηκε μέλη, συνεργάτες και εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς στο επετειακό 4ο Συνέδριό του, σηματοδοτώντας τα δέκα χρόνια λειτουργίας του. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, με τη μεγάλη προσέλευση να επιβεβαιώνει τη δυναμική του θεσμού και την εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί στη δεκαετία λειτουργίας του Συνεταιρισμού.

- Advertisement -

Η φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, είχε χαρακτήρα γιορτής αλλά και ουσιαστικού αναστοχασμού, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του ΠΑΝΟΡΜΟΥ ως πρωτοποριακού Συνεταιρισμού στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

Η στιγμή που σημάδεψε την αίθουσα ήταν η παρουσία του Θοδωρή Παπαλουκά, του εμβληματικού Έλληνα αθλητή και διεθνούς πρεσβευτή του ομαδικού πνεύματος. Σε μια ζεστή και ανθρώπινη συζήτηση με τον Φώτη Πουλή, ο οποίος διακρίθηκε για τον άψογο συντονισμό του διαλόγου, ο Παπαλουκάς μοιράστηκε προσωπικές εμπειρίες που ξεπέρασαν τα όρια του αθλητισμού.

- Advertisement -

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ μίλησε ανοιχτά για τις αποφάσεις που τον καθόρισαν: «Κατάφερα να εξελίξω τη ζωή και την καριέρα μου γιατί πάντα έκανα σωστές επιλογές ομάδων, στα δεδομένα της στιγμής. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω ένα μεγάλο άλμα αν δεν ήμουν έτοιμος να το διαχειριστώ». Έδωσε έμφαση στη σημασία των μικρών, σταθερών βημάτων που χτίζουν χαρακτήρα και αντοχή: «Πήγαινα σε ομάδες που θα με έκαναν καλύτερο, πιο ισχυρό, που θα μου έδιναν τη δυνατότητα να ανεβαίνω τη σκάλα με σταθερά πατήματα».

Ο Παπαλουκάς συνέδεσε άμεσα την πορεία του με τη φιλοσοφία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ: «Η αξία της ομάδας και της συνεργασίας είναι αυτό που μου έδωσε τη δύναμη να ζήσω πράγματα που θεωρητικά δεν θα μου αναλογούσαν, ξεκινώντας από μια μικρή ομάδα χωρίς προοπτικές. Με τις σωστές συνεργασίες, κατάφερα να ζήσω ονειρικές στιγμές». Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και με χιούμορ στο παρελθόν του: «Με τον Πρόεδρο σας, τον κ. Δημαρχιάδη, μπορεί κάποτε να ήμασταν και αντίπαλοι στα γήπεδα!»

Η ζεστασιά και η αμεσότητα του Παπαλουκά καθήλωσαν το κοινό, με το μήνυμά του να αποτελεί πραγματικό «μάθημα ζωής» για όλους τους επαγγελματίες που εργάζονται καθημερινά στη βάση της συνεργασίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια γιορτινή δεξίωση, συνοδεία σαξοφώνου, πιάνου και χορού, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να συνεχίσουν τις συζητήσεις και να τιμήσουν την επετειακή χρονιά με τον πιο ανθρώπινο τρόπο. Η επιτυχία της βραδιάς ήταν καθολική, τόσο σε συμμετοχή όσο και σε περιεχόμενο, αφήνοντας την αίσθηση πως ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία του πιο ώριμος, πιο σταθερός και πιο ενωμένος από ποτέ.

Το Insurance World θα επανέλθει με αναλυτικό φωτορεπορτάζ, καταγράφοντας όλα τα στιγμιότυπα της ημέρας και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη σημαντική επετειακή διοργάνωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αντίστροφη μέτρηση για το LAMP 2026: Η παγκόσμια συνάντηση ηγεσίας στο Νάσβιλ

Το μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου επιστρέφει δυναμικά από 22 έως 24 Μαρτίου – Δυνατότητα ομαδικών εγγραφών μέσω της GAMA Global Hellas – Cyprus

Η Κάρμεν βρήκε οικογένεια στον ΠΑΝΟΡΜΟ!

Το 2025 ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ υλοποίησε σειρά ουσιαστικών δράσεων ΕΚΕ, μεταξύ αυτών και η στήριξη του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Insurance World

Κεντρικό θέμα, η αποκλειστική συνέντευξη της Τερέζας Σκαρλάτου, CEO της Allianz Trade στην Ελλάδα

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ στέλνει γιορτινό μήνυμα εμπιστοσύνης, συλλογικότητας, ευγνωμοσύνης

Ο Συνεταιρισμός κάνει απολογισμό μιας χρονιάς γεμάτης προκλήσεις, αλλά και σημαντικές στιγμές συνεργασίας, εξέλιξης και κοινών προσπαθειών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΑΕΕ: Η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα το 2024

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία του 2024 για την εγχώρια ασφαλιστική αγορά αλλά και το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον

Οι νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2025 – 1ο βραβείο υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στην Ευρώπη Holdings

Το παρών στη λαμπερή τελετή απονομής έδωσαν μεταξύ άλλων ο Νικόλαος Μακρόπουλος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Χρήστος Νούνης

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στηρίζει τον Σύλλογο ΑμεΑ «Το Μέλλον»

Η σημαντική χορηγία αφορά την αγορά και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας για το αθλητικό κέντρο πλήρους προσβασιμότητας στον Αφραθιά Ηρακλείου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τεράστια συμμετοχή ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ψηφοφορία του ΕΕΑ για τις προμήθειες

Το ΕΕΑ εμμένει στη θέση του ότι «η μάχη δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί» – Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Digital καμπάνια της ΕΑΕΕ για την προσέλκυση νέων στελεχών

Η καμπάνια στοχεύει στην ανάδειξη της ασφαλιστικής αγοράς ως ελκυστικού εργοδότη για νέους πτυχιούχους

ΕΑΕΕ: Η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα το 2024

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία του 2024 για την εγχώρια ασφαλιστική αγορά αλλά και το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον

Οι νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2025 – 1ο βραβείο υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στην Ευρώπη Holdings

Το παρών στη λαμπερή τελετή απονομής έδωσαν μεταξύ άλλων ο Νικόλαος Μακρόπουλος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Χρήστος Νούνης

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στηρίζει τον Σύλλογο ΑμεΑ «Το Μέλλον»

Η σημαντική χορηγία αφορά την αγορά και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας για το αθλητικό κέντρο πλήρους προσβασιμότητας στον Αφραθιά Ηρακλείου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τεράστια συμμετοχή ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ψηφοφορία του ΕΕΑ για τις προμήθειες

Το ΕΕΑ εμμένει στη θέση του ότι «η μάχη δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί» – Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας