back to top
17.8 C
Athens
Πέμπτη 9 Απριλίου 2026

Νο1 Brand στην Ελλάδα η SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Κατακτώντας την 1η θέση στο βάθρο των Ελληνικών επιχειρήσεων, η SENATUS για ακόμα μια φορά καταξιώθηκε σε όλη την Ελλάδα, στην εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/2/2023 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΥΠΑΝΕ (Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων), ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου.

Η SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. αναδείχτηκε 1η εταιρεία Franchise στην Ελλάδα στην κατηγορία “ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” και έλαβε το Βραβείο “MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES” στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023, που αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Franchising στη χώρα μας, με ελεγκτικό φορέα την iNOVAcert και το δικηγορικό γραφείο ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. 

- Advertisement -

Αναφερόμενος στο θεσμό και την SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης δήλωσε χαρακτηριστικά: Το Franchise κατέχει επάξια τα σκήπτρα της πλέον δυναμικής στρατηγικής, ως η απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας και ως πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη. Συνεργαζόμενοι μαζί μπορούμε να ορίσουμε και να προωθήσουμε τον κοινό και μεγαλειώδη σκοπό μας: Nα αναδείξουμε το franchise ως την πλέον ασφαλή επιλογή για το επιχειρείν και ως την απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας. Αυτός ο σκοπός μάς εμπνέει, είναι δίκαιος και αποτελεί το όραμά μας: Απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, στοχεύει στην επιτυχία και υπηρετεί το δίκαιο επιχειρείν αφού αντέχει σε κοινωνικές, πολιτικές και τεχνολογικές αλλαγές.

Την εκδήλωση βράβευσης της SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, o Θεόδωρος Καπράλος, B’ Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και Διευθύνων Σύμβουλος των Coffee Island, ο Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, ο Σωτήρης Γιαννακάκης, Μέλος ΔΣ, Νομικός Σύμβουλος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, και ο Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, τον οποίο προλόγισε ο Δημήτρης Ραμαντζάς, υπεύθυνος γραφείου franchise του ΕΕΑ.

- Advertisement -

Το Βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της  SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. κ. Γιουμπάκης Ιωάννης, ο οποίος και το αφιέρωσε σε όλους τους Συνεργάτες, τα Στελέχη, τους Εργαζόμενους και τους Αντιπροσώπους της εταιρείας, ευχαριστώντας θερμά από το βήμα της εκδήλωσης τους πελάτες σε όλη την Ελλάδα που εμπιστεύονται την SENATUS από το 1998.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Silver βραβείο για το Megabrokers Insurance A.I. Advisor

Η διάκριση στην κατηγορία «Best Digital Initiative for Brokers / Insurers» επιβεβαιώνει τη στρατηγική επένδυση της Mega Brokers σε τεχνολογία και ψηφιακό μετασχηματισμό

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας προμηθειών στα Procurement Excellence Awards 2026

Πώς η ομάδα της Μονάδας Προμηθειών μετέτρεψε τη σχετική λειτουργία σε στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία

ΕΑΕΕ: Bronze βραβείο για την εκδήλωση «Ασφαλίζοντας το Μέλλον»

Η εκδήλωση συγκέντρωσε περίπου 400 εκπροσώπους της αγοράς και της Πολιτείας, αναδεικνύοντας τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης ως πυλώνα ανθεκτικότητας

Νέος Ασφαλιστικός Πράκτορας για τη SENATUS

Ο Κωνσταντίνος Πρωτογεράκης εντάσσεται σε ένα από τα πλέον οργανωμένα και δομημένα Δίκτυα Ασφαλιστικών Πρακτορείων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Hellas: Ισχυρές ετήσιες επιδόσεις με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και την κοινωνική ευθύνη

1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025 και, βάσει αυτών, διατήρηση της 1ης θέσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Πασχαλινό bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS, που προσφέρουν καθημερινά φροντίδα και στήριξη σε παιδιά και οικογένειες

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

1ο Πασχαλινό Bazaar, με την ΕΛΕΠΑΠ και το Make-a-Wish, για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και Kinsen

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, και με την ένθερμη συμμετοχή των εργαζομένων του

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αλλάζουν από σήμερα οι τάσεις στα ασφάλιστρα πολέμου, τι λένε οι μεσίτες για την εκεχειρία

Με την αύξηση της ζήτησης για ασφάλιση έρχονται και σημαντικές διορθώσεις στις τιμές των ασφαλίστρων

ΕΕΑ: Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές ενόψει Πάσχα

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Οι ΜμΕ, μέσω των δράσεων του ΕΕΑ, ενισχύουν τη συνοχή και την ανθρωπιά»

Το κόστος μετακίνησης αυτό το Πάσχα: Τι πληρώνουμε για καύσιμα και ασφάλεια;

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αλλά και συμβουλές, από το Pricefox

Αυξάνεται η ζήτηση για βραχυχρόνιες μισθώσεις το Πάσχα – Στο προσκήνιο η ανάγκη για ασφαλιστική κάλυψη

Το πρόγραμμα ERGO My Home Bnb συνδυάζει καλύψεις περιουσίας και αστικής ευθύνης

Το ΕΣΥ μειώνει δραστικά τις λίστες αναμονής με τα Απογευματινά Χειρουργεία

Η σημαντική πρωτοβουλία για την επιτάχυνση των επεμβάσεων έχει πετύχει, σύμφωνα με το Υπουργείο, μείωση της τάξης του 86,5%