back to top
20.5 C
Athens
Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

Νέος Ασφαλιστικός Πράκτορας για τη SENATUS

Η SENATUS συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία ανακοινώνοντας την ένταξη του Κωνσταντίνου Πρωτογεράκη ως νέου Επίσημου Πρακτορείου για την περιοχή των Μοιρών Δήμου Φαιστού.

Ο κ. Πρωτογεράκης, Ασφαλιστικός Πράκτορας με σπουδές στην Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική Επιστήμη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο Δίκτυο της SENATUS «επιλέγοντας συνειδητά ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ξεχωρίζει για την οργάνωση, τη στρατηγική του βάθους και τις πραγματικές προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρει στους αντιπροσώπους του».

- Advertisement -

Η νέα συνεργασία franchise αποτελεί «στρατηγική επιλογή υψηλής επιχειρηματικής ευφυΐας», καθώς ο αντιπρόσωπος «εντάσσεται σε ένα από τα πλέον οργανωμένα και δομημένα Δίκτυα Ασφαλιστικών Πρακτορείων της χώρας» και «αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι η SENATUS δεν ακολουθεί την αγορά αλλά τη διαμορφώνει».

Η SENATUS επισημαίνει ότι δεν στρατολογεί συνεργάτες, αλλά δημιουργεί επιχειρήσεις που αντέχουν στον χρόνο. Τα ασφαλιστικά γραφεία της SENATUS εδώ και δεκαετίες παραμένουν στα χέρια των αντιπροσώπων τους, κερδοφόρα και βιώσιμα, χωρίς συγχωνεύσεις ή εξαγορές.

- Advertisement -

Σε αντίθεση με δίκτυα που υπόσχονται υψηλές προμήθειες αλλά οδηγούν σε κλείσιμο ή εξαγορά γραφείων μέσα σε λίγα χρόνια, η SENATUS δημιουργεί πραγματικούς επιχειρηματίες που αντέχουν στον χρόνο, παρέχοντας σταθερότητα, κερδοφορία και πραγματική ανάπτυξη, παραμένοντας μοναδικό παράδειγμα στην ελληνική αγορά ασφαλιστικών πρακτορείων.

Η επιλογή του κ. Πρωτογεράκη να γίνει Μέλος του Δικτύου Ασφαλιστικών πρακτορείων της SENATUS επιβεβαιώνει ότι οι «επαγγελματίες με γνώση και στρατηγική σκέψη δεν αναζητούν την επόμενη μεγαλύτερη προμήθεια, αλλά το επόμενο σταθερό επαγγελματικό τους βήμα».

Η υπογραφή της νέας Σύμβασης αποτελεί ορόσημο για τη νέα γενιά, καταλήγει η SENATUS, καθώς δείχνει ότι η επιτυχία στην ασφαλιστική αγορά βασίζεται στη στρατηγική σκέψη, στη γνώση και στην επιχειρηματική συνέχεια – όχι σε πρόσκαιρες προμήθειες ή εύκολες υποσχέσεις.

 

Στη φωτογραφία: Ο Κ. Πρωτογεράκης, Ασφαλιστικός Πράκτορας, και ο Ι. Γιουμπάκης, Franchisor της SENATUS

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η SENATUS επεκτείνεται με νέα συνεργασία franchise στο Βόρειο Αιγαίο

Η Αντιπροσωπεία Χίου θα παρέχει υπηρεσίες ασφαλίσεων, κτηματομεσιτικών, χρηματοδοτήσεων και ενέργειας αξιοποιώντας το πολυεπίπεδο μοντέλο της μητρικής εταιρείας

SENATUS: Η ανανέωση Franchise με τον κ. Πρωτογεράκη σηματοδοτεί 30 χρόνια συνεργασίας

Για τη SENATUS, η ανανέωση της σύμβασης αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της διαχρονικής αξιοπιστίας του επιχειρηματικού μοντέλου της

SENATUS: 3ο Franchise στην Ανατολική Μακεδονία για την Property Market

Η propertymarket.gr αναπτύσσεται σταθερά σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας υψηλή κερδοφορία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους συνεργάτες της

I. Γιουμπάκης (SENATUS): «Το ακίνητο συνδέει real estate και ασφάλιση – Μοχλός ανάπτυξης με πολλαπλασιαστικά οφέλη»

Οι πελάτες ενδιαφέρονται για ουσιαστική προστασία. Αξιολογούν την πλήρη αξία του ακινήτου, τη ζημιά σε τρίτους και την απώλεια εισοδήματος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Η Affidea σε ρόλο… Υποστηρικτή Υγείας του Εθνικού Θεάτρου

Η Affidea θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες πρόληψης-διάγνωσης των εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα τρέξουν κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

eSafe Cyber Security Hellas και Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE

Ένα exclusive roundtable event, αφιερωμένo στις νέες αρχιτεκτονικές ασφάλειας και στη μετάβαση σε AI-native υποδομές

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών