back to top
22.7 C
Athens
Τρίτη 6 Μαΐου 2025

Mια γιορτή στην ιταλική πρεσβεία για τη Nέα Εποχή της ICAP CRIF

H ICAP CRIF πραγματοποίήσε, με την παρουσία πάνω από 130 ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων μια επίσημη παρουσίαση στον κήπο της Ιταλικής Πρεσβείας, για να γιορτάσει το ξεκίνημα μιας Νέας της Εποχής, ως εταιρεία της CRIF.

Ομιλίες, πραγματοποίησαν οι:

• Η Αυτού Εξοχότης, Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Mrs. Patrizia Falcinelli
• Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της CRIF S.p.A., Μr. Carlo Gherardi
• Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP CRIF, κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου.

- Advertisement -

Η CRIF (www.crif.com), είναι μια πολύ επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία με 6.200 επαγγελματίες σε 40 χώρες σε 4 ηπείρους, που ειδικεύεται Συστήματα Credit and Business Information, Analytics, Outsourcing και Υπηρεσίες Processing, καθώς και σε προηγμένες Ψηφιακές Λύσεις για Credit και Open Banking.

- Advertisement -

Η ΙCAP CRIF, μια καταξιωμένη εταιρεία, με πλούσια ιστορία 58 χρόνων και θεσμικό ρόλο ως ο μοναδικός Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας στην Ελλάδα, έκανε ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης προσχωρώντας σ’έναν κορυφαίο Οργανισμό.

Σήμερα, η ICAP CRIF αποτελεί σημαντικό κόμβο της μεγάλης οικογένειας CRIF, συνεχίζει να λειτουργεί ως μία εταιρεία στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και διοικείται από τα ίδια στελέχη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ICAP CRIF, επισκεφθείτε το Εταιρικό της Προφίλ.

O Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της CRIF S.p.A., κ. Carlo Gherardi, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον έχουμε την ICAP CRIF στην παγκόσμια οικογένια της CRIF, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ηγετική μας παρουσία στην Νοτιανατολική Ευρώπη. Κοινή δέσμευση παραμένει η επικέντρωση στην παροχή προηγμένων λύσεων ικανών να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες χαρτοφυλακίου, να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις και να βοηθήσουν τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη ανάπτυξη των πελατών μας. Μέσω αυτής της εξαγοράς, η CRIF ενισχύει την εξαπλώση της τεχνογνωσίας και των καινοτόμων λύσεων της, στη ΝΑ Ευρώπή, βοηθώντας τόσο τις τοπικές εταιρείες όσο και τους παγκόσμιους πελάτες μας να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να καινοτομούν».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP CRIF, κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, δήλωσε: «Εμείς, οι Άνθρωποι της ICAP CRIF, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που είμαστε μέρος της μεγάλης Οικογένειας CRIF, ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση ένα νέο ταξίδι εξόδου και ανυπομονούμε να το κάνουμε μια ακόμη ιστορία επιτυχίας! Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτυχθούν ουσιαστικά και βιώσιμα και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η νέα εποχή ICAP CRIFθα είναι πολύ επωφελής για αυτούς, καθώς θα έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα προηγμένων λύσεων CRIF, που η ICAP CRIF έχει ήδη ξεκινήσει παράδοση στην περιοχή μας. Together to the next level!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ποιες ασφαλιστικές ήταν μέσα στις πιο κερδοφόρες εταιρίες στην Ελλάδα

Η ICAP CRIF αξιοποιώντας τα στοιχεία της ICAP CRIF Database αναδεικνύει, στo πλαίσιo της επιχειρηματική της έκδοσης, Βusiness Leaders in Greece, τις 500 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Εξαγορά της ICAP από την CRIF

Η CRIF, ηγέτιδα παγκόσμια εταιρεία που εξειδικεύεται σε credit bureau και επιχειρηματική πληροφόρηση, καθώς και σε προηγμένες ψηφιακές λύσεις για την επιχειρηματική ανάπτυξη

ICAP: Σε μέτρια επίπεδα η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Θετικό στοιχείο ωστόσο αποτελεί το γεγονός ότι οι δύο στις τρεις επιχειρήσεις αύξησαν τα έξοδα για ενέργειες ΕΚΕ το 2020 σε σχέση με το προηγούμενο έτος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Groupama Ασφαλιστική: Aνακαινίζει δύο κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη

Η Groupama Ασφαλιστική, παραμένοντας αρωγός στο πολύπλευρο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, προχωρά στην ανακαίνιση του κτιρίου

To “who is who” της Σταυριάνας Ασπρογιαννίδου που ανέλαβε Managing Director στη Howden Marine

Η Howden, ενισχύει την παρουσία της στο Marine με την ένταξη της Σταυριάνας Ασπρογιαννίδου στον ρόλο της Managing Director. 

Στην κορυφή των Δεικτών Φερεγγυότητας για 5η συνεχή χρονιά η NP Ασφαλιστική

H NP Ασφαλιστική παρέμεινε και στο έτος 2024 στην 1η θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών Solvency II.

Σε συζητήσεις ο Giuseppe Zorgno με την Reale Mutua

Σε συζητήσεις με την Reale Mutua βρίσκεται ο Giuseppe Zorgno για την εν δυνάμει συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Υδρογείου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εταιρία διαμεσολάβησης που συνδυάζει τη γνώση των ασφαλιστικών προϊόντων με την εμπειρία στην εφαρμογή τους

Η InterACTION BROKERS Ι.Κ.Ε δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Αγορά από το 1981. Τα κεντρικά της γραφεία στεγάζονται

Συνάντηση της ΠΟΑΔ με τον Στ. Κωνσταντά στην ΔΕΙΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – ΠΟΑΔ – μετά από αίτημα που υπέβαλε προς την Διεύθυνση Εποπτείας

Εκπαίδευση Ομάδων Πυρασφάλειας & Πρώτων Βοηθειών

Η NP Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προδιαγραφές υγείας και ασφάλειας της εργασίας βάσει των κείμενων διατάξεων

Η μεγάλη ανατροπή με τις αποζημιώσεις υγείας και ζωής legacy χαρτοφυλακίων

Με τις αλλαγές στον τρόπο που θα αποζημιώνονται οι ασφαλισμένοι των legacy χαρτοφυλακίων Εθνικής Ασφαλιστικής από τη 1η Ιουνίου γίνεται ένα πρώτο και καθοριστικό βήμα .....

Νέα δενδροφύτευση του Ε.Ε.Α. στο Άλσος Ευελπίδων

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει δυναμικά το μεγάλο πρόγραμμα δενδροφυτεύσεων στην Αττική.