back to top
33.6 C
Athens
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025

Karavias Underwriting: Συνεργασία… προηγμένης τεχνολογίας με τη SAP

Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, η Karavias Underwriting AE (Coverholding at Lloyd’s) προχώρησε σε συνεργασία με την Alexander Moore (SAP Golden Partner), εξελίσσοντας περαιτέρω το λογισμικό SAP BusinessOne/InsuranceOne για την αναβάθμιση των διαδικασιών εξυπηρέτησης του δικτύου συνεργατών της.

Στρατηγικός στόχος της Karavias Underwriting, εταιρείας παροχής υπηρεσιών στον τομέα των ασφαλίσεων και του risk management, είναι η ενσωμάτωση της καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της, η οποία επιτυγχάνεται σε συνδυασμό και με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτό, η αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των διαδικασιών εξυπηρέτησης μέσω του SAP BusinessOne/InsuranceOne περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία αυτοματισμών CRM σε διάφορα στάδια του κύκλου πώλησης, τη δημιουργία Βάσης Δεδομένων Ανάλυσης (Data Analytics) από όλα τα στάδια παραγωγής, καθώς και Web Services Integration από την πλειονότητα των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Karavias Underwriting Agency θα έχει μεταβεί σε ένα νέο, customer focused και data driven επιχειρησιακό μοντέλο, ικανό να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες και μελλοντικές προκλήσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τι είδαν τα Lloyds το 2024 και τι οραματίζονται για το 2025

O J. Neal εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα Lloyd’s βρίσκονται σε πολύ καλή θέση ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνεχείς αλλαγές

Lloyds: Προσοχή στην αξία του κινδύνου και την υπό-ασφάλιση

Σοβαρές επιπτώσεις θα έχουν στους ασφαλιστές οι δασμοί που επέβαλλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την Lloyd’s Market Association. Οι προσαρμογές...

Εντεκα  InsurTechs μπαίνουν στην πλατφόρμα Lloyd’s Lab Accelerator

Τα Lloyd's χτες αποκάλυψαν ότι 11 InsurTechs  εξασφάλισαν μία θέση στην πλατφόρμα των Lloyds: ‘Lloyd's Lab Accelerator.

Ασφάλιση Εκδηλώσεων από την Karavias Underwriting Agency

Η Karavias Underwriting Agency, συνεχίζοντας τη στήριξη της προς τον Πολιτισμό και τις Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες, παρουσιάζει το νέο καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν «Ασφάλιση Εκδηλώσεων».

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ολόκληρη η ΚΥΑ για την υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου

Δημοσιεύθηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση των τριών Υπουργών, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης, Κλιματικής Κρίσης

«BUSINESS ADVANCED» & «BUSINESS PROTECT»: Νέα Προγράμματα της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μέλος του Ομίλου INTRACOM, ανακοινώνει την αναβάθμιση των προγραμμάτων ασφάλισης επιχειρήσεων «BUSINESS ADVANCED»

Στοχευμένη κυβερνοεπίθεση για την υπεξαίρεση εταιρικών κεφαλαίων

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Kaspersky εντόπισε μια σειρά από σύνθετες απόπειρες κυβερνοεπίθεσης που αποσκοπούσαν

Tι θα γίνει με τα ανασφάλιστα οχήματα;

Από τo meeting της Ύδρας, κατά το οποίο θίχτηκαν επείγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, δεν απουσίαζαν και τα ανασφάλιστα οχήματα.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα εξοργιστικά του bancassurance για την ασφάλιση επιχειρήσεων

Η πελάτισσα κατέληξε να αγοράσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ το κόστος του οποίου ήταν 140 ευρώ το χρόνο.

Απεργία στα ΜΜΕ

Σε απεργία στις 5 και στις 12 Ιουνίου προχωρούν οι δημοσιογράφοι μετά την πρόσκληση των ενώσεών τους.

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην ΕΡΤ για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Στο θέμα των ασφαλίστρων στα προγράμματα Υγείας που υφίσταται ακόμα ως πρόβλημα της αγοράς αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

«Σταθερά Μαζί»: Πάνω από 850 συμμετοχές στα συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο ετήσια συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το 2025, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη