O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.
O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.
Το σημαντικότατο μήνυμα του μήνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση posted on 5 Ιουνίου, 2026
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ο ασφαλιστικός πράκτορας δεν είναι μόνος posted on 5 Ιουνίου, 2026
NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας posted on 5 Ιουνίου, 2026
Ευ. Αναστασιάδης: «Ο κλάδος καλείται να ανταποκριθεί σε νέους και πιο σύνθετους κινδύνους, που προκύπτουν από τις σύγχρονες εξελίξεις» posted on 5 Ιουνίου, 2026
Affidea και Novo Nordisk ενώνουν δυνάμεις κατά της παχυσαρκίας και του διαβήτη posted on 5 Ιουνίου, 2026
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies. Η συγκατάθεσή σας στη χρήση τους θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά πλοήγησης των επιεσκεπτών μας. Η μη συγκατάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

