back to top
30.8 C
Athens
Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025

Η Εταιρία διαμεσολάβησης που συνδυάζει τη γνώση των ασφαλιστικών προϊόντων με την εμπειρία στην εφαρμογή τους

Η InterACTION BROKERS Ι.Κ.Ε δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Αγορά από το 1981. Τα κεντρικά της γραφεία στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο 350 τ.μ. στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Η εταιρία, την τελευταία 10ετία έχει αναπτυχθεί δυναμικά με 10 νέα υποκα- ταστήματα σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια. Προγραμματίζει περαιτέρω διεύρυνση των εργασιών της με στόχο κάθε πόλη και νομός και 1 υποκατάστημα αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες με κατά τόπους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές. Ασκεί όλους τους Κλάδους Ασφάλισης έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους και είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες με στόχο την παροχή ολο- κληρωμένων λύσεων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.

- Advertisement -

Οι άριστες διοικητικές υπηρεσίες στον τομέα των ασφαλιστικών εργασιών επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα μέσω της άρτιας οργάνωσης, της ταχύτητας και της διαφάνειας, βελτιώνοντας τη λειτουργία της εταιρίας και την ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών της. Η οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της είναι ζωτικής σημασίας καθώς όταν αυτοί αισθάνονται ασφαλείς και κατανοούν την αξία των υπηρεσιών της, είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν πιστοί.

Η InterACTION BROKERS Ι.Κ.Ε αποδίδει ιδιαίτερη αξία στην εκπαίδευση, τον επαγγελματισμό και τις εξατομικευμένες λύσεις στοχεύοντας στην ποιότητα και όχι μόνο στην ποσότητα, ενώ εφαρμόζει στρατηγική ανανέωσης αξιολογώντας την Αγορά και τον ανταγωνισμό.

- Advertisement -

Η επίτευξη των μελλοντικών της στόχων καθορίζεται από τη στρατηγική διαχείρισης της εταιρίας, την ποιότητα της εξυπηρέτησης συνεργατών και πελατών αλλά και την ικανότητα προσαρμογής στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της Ασφαλιστικής Αγοράς: Ψηφιοποίηση και Αυτοματοποίηση Διαδικασιών, Εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων του προσωπικού, αναβάθμιση στρατηγικής Μάρκετινγκ, επαύξηση της ανθεκτικότητας σε Κρίσεις, εποικοδομητικές συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες.

Πηγή: interlife magazine

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κυκλοφόρησε η νέα περιοδική έκδοση της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

Με πλούσια θεματολογία και επίκεντρο τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό και επιχειρηματικό χώρο, κυκλοφόρησε η νέα περιοδική έκδοση της INTERLIFE Ασφαλιστικής

Μικρομεσαίοι αλλά σημαντικοί

Διαχρονικά οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και το Εμπόριο ήταν η «ραχοκοκαλιά» της Ελληνικής Οικονομίας

Interlife: Στις 2 Ιουλίου η αποκοπή για το μέρισμα 0,2 ευρώ

Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία: «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ (INTERLIFE) Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό

Οι προτάσεις του Ι. Βοτσαρίδη για το μέλλον της ασφάλισης

Τρεις προτάσεις για το μέλλον της ασφάλισης παρέθεσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife Ασφαλιστικής Ιωάννης Βοτσαρίδης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Και Αν Συμβεί…»: Το Podcast που αλλάζει το παιχνίδι στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Με χιούμορ, σοφία και αληθινές ιστορίες, το νέο επεισόδιο της σειράς φωτίζει πτυχές της διαμεσολάβησης που σπάνια αναδεικνύονται

Jefferies: Στα 90 δισ. οι ασφαλισμένες ζημιές το πρώτο εξάμηνο 2025

Υπερέβησαν τα 58 δισεκατομμύρια που καταγράφηκαν στο πρώτο εξάμηνο του 2024 όσο και τον πενταετή μέσο όρο των 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

P. Donnet, Generali: Θετική επίδοση σε όλους τους κλάδους με το σχέδιο «Lifetime Partner 27: Driving Excellence»

Ισχυρή ανάπτυξη στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Διαχείρισης Κεφαλαίων - Δείτε τα αποτελέσματα 6μήνου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Και Αν Συμβεί…»: Το Podcast που αλλάζει το παιχνίδι στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Με χιούμορ, σοφία και αληθινές ιστορίες, το νέο επεισόδιο της σειράς φωτίζει πτυχές της διαμεσολάβησης που σπάνια αναδεικνύονται

Jefferies: Στα 90 δισ. οι ασφαλισμένες ζημιές το πρώτο εξάμηνο 2025

Υπερέβησαν τα 58 δισεκατομμύρια που καταγράφηκαν στο πρώτο εξάμηνο του 2024 όσο και τον πενταετή μέσο όρο των 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Allianz: Μειωμένη τιμολόγηση στον κλάδο αυτοκινήτου και επαναφορά κάλυψης σεισμού στη Σαντορίνη

Ποια πακέτα αφορά η μειωμένη τιμολόγηση και υπό ποιες προϋποθέσεις

Σε ποιες αττικές παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση

13 οι ακατάλληλες περιοχές, σύμφωνα με την εγκύκλιο της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας

P. Donnet, Generali: Θετική επίδοση σε όλους τους κλάδους με το σχέδιο «Lifetime Partner 27: Driving Excellence»

Ισχυρή ανάπτυξη στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Διαχείρισης Κεφαλαίων - Δείτε τα αποτελέσματα 6μήνου