back to top
33.6 C
Athens
Κυριακή 10 Αυγούστου 2025

H Arag πάει… Αυστραλία

Μια συνεργασία – ορόσημο ανακοίνωσε ο όμιλος ARAG Γερμανίας με την HDI Αυστραλίας. Στόχος είναι η επέκταση του Ομίλου σε διεθνή κλίμακα.

Η «ARAG Services Pty Ltd»  αποτελεί πλέον θυγατρική πλήρους κυριότητας του Ομίλου ARAG  και αναλαμβάνει εργασίες Γενικού Διαχειριστή (MGA) επί χαρτοφυλακίου ασφαλιστικών προϊόντων νομικών εξόδων στο Σύδνεϋ, των οποίων τον κίνδυνο έχει αναλάβει  η HDI Αυστραλίας .

- Advertisement -

«Εξακολουθούμε διαρκώς να ενδυναμώνουμε τις διεθνείς μας δραστηριότητες μέσα από νέες στρατηγικές ευκαιρίες για τον Όμιλο ARAG , με δεδομένο ότι  οι διεθνείς μας εργασίες ασφαλίσεων νομικής προστασίας αντιπροσωπεύουν το 60% των συνολικών μας εσόδων ασφαλίσεων νομικής προστασίας. Το 2018 ο Όμιλος ARAG κατέγραψε αύξηση ασφαλίστρων της τάξεως του 7% στον τομέα νομικής προστασίας του Ομίλου, δηλαδή από 938,9 εκατ. Ευρώ σε 1.004,3 εκατ.»  , διευκρινίζει Dr.Dr. h.c. Paul-Otto Fassbender, CEO και βασικός μέτοχος του Ομίλου ARAG, όπως μεταδίδει το asfalisinet.gr. To 2018 o Ομιλος ARAG σημείωσε αύξηση στα μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατά 4,3%, δηλαδή κατά   1,65 εκατ. Ευρώ.

«Η αγορά ασφαλίσεων νομικών εξόδων της Αυστραλίας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και ανυπομονούμε  να ξεκινήσουμε τις εργασίες μας στην 5η  ήπειρο , η οποία αποτελεί την 18η χώρα δραστηριοποίησης του Ομίλου ARAG».

- Advertisement -

Η «ARAG Services Australia», διοριζόμενη υπό καθεστώς εξουσιοδότησης από την ασφαλιστική εταιρία HDI Global Specialty SE Australia, ενεργεί για την σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων αλλά και για την διαχείριση σχετικών ζημιών για ασφαλιστήρια νομικών εξόδων, για λογαριασμό της HDI Αυστραλίας. Η θυγατρική της ARAG στην Αυστραλία προσφέρει πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα κάλυψης Νομικών Εξόδων , εστιάζοντας σε μεσίτες ασφαλίσεων αλλά και σε άλλους διαμεσολαβητές. Η γκάμα των προγραμμάτων περιλαμβάνει κάλυψη νομικών εξόδων για τις επιχειρήσεις αλλά και  για την οικογένεια.

Διευθύνουσα Σύμβουλος  της θυγατρικής της ARAG Services Australia έχει διοριστεί η κα. Antoinette von Wendt. Η κα. Wendt εντάχθηκε στο δυναμικό της  ARAG το 2015 και έχει εργαστεί στο Τμήμα Ανάπτυξης Εταιρικών Πελατών. Η Antoinette von Wendt διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στο στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη εργασιών και την ψηφιοποίηση στους κλάδους της ενέργειας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο Mark Fleiser , Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής του Υποκαταστήματος της  HDI Global Specialty SE Australia δήλωσε : «Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι που στο εξής θα  συνεργαζόμαστε με την ARAG Services Australia, προσφέροντας στην  αγορά της Αυστραλίας μια νέα πρόταση στην ασφάλιση νομικής προστασίας. Αναγνωρίζουμε  την σημαντική αξία της προσφοράς νομικής κάλυψης στους πελάτες μας, τη στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με απρόοπτα νομικά έξοδα.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δ. Τσεκούρας στην κάμερα του I.W.: «Ποτάμι ευκαιριών ανεκμετάλλευτο η νομική προστασία»

Tο φετινό Insurance Conference ανέδειξε και ανέλυσε όλα όσα συμβαίνουν στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μέσα από διακεκριμένους ομιλητές, στελέχη και επιχειρήσεις

Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, HDI Global Hellas: Η επιτυχία των 30 ετών είναι συλλογική

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, η HDI Global SE, Hellas γιόρτασε στη Λίμνη Βουλιαγμένης

6ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης: Το Συνταξιοδοτικό Σύστημα της Αυστραλίας ως παράδειγμα

Ένα ενδιαφέρον Fireside Chat με ομιλητές με θέμα “Το Συνταξιοδοτικό Σύστημα της Αυστραλίας” και συντονιστή τον κ. Γεώργιο Κ. Μπήτρο

H ARAG Ισπανίας προσλαμβάνει νέο CEO

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ARAG SE προσέλαβε την Betina Nickel ως τη νέα CEO της ARAG Ισπανίας στην Βαρκελώνη.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Και Αν Συμβεί…»: Το Podcast που αλλάζει το παιχνίδι στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Με χιούμορ, σοφία και αληθινές ιστορίες, το νέο επεισόδιο της σειράς φωτίζει πτυχές της διαμεσολάβησης που σπάνια αναδεικνύονται

Jefferies: Στα 90 δισ. οι ασφαλισμένες ζημιές το πρώτο εξάμηνο 2025

Υπερέβησαν τα 58 δισεκατομμύρια που καταγράφηκαν στο πρώτο εξάμηνο του 2024 όσο και τον πενταετή μέσο όρο των 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

P. Donnet, Generali: Θετική επίδοση σε όλους τους κλάδους με το σχέδιο «Lifetime Partner 27: Driving Excellence»

Ισχυρή ανάπτυξη στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Διαχείρισης Κεφαλαίων - Δείτε τα αποτελέσματα 6μήνου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Διεθνής συμμαχία: Η Mega Brokers με τον Όμιλο Unilink

Ηγετικό ρόλο στην Acrisure για Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη αναλαμβάνει ο Τ. Χατζηθεοδοσίου - Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Το ταξίδι συνεχίζεται – πιο ισχυρό από ποτέ!»

Η ΕΑΕΕ προωθεί την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για επαγγελματίες και ανοίγει ξανά τη συζήτηση!

Δείτε τη νέα καμπάνια της ένωσης για την επαγγελματική ασφάλιση

Μήνυμα κοινωνικής ευθύνης από τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: «Η ασφάλειά σας είναι και δική μας ευθύνη»

Η ΔΥΝΑΜΙΣ συνιστά πριν το ταξίδι μικρές κινήσεις με μεγάλο αντίκτυπο, καθώς μπορούν να αποτρέψουν ατυχήματα και να σώσουν ζωές

Υδρογειος Ασφαλιστική: Επενδύοντας στη διαπολιτισμική συνεργασία για την ελληνική αγορά

Εκπαιδεύοντας το δυναμικό της στην ενσυναίσθηση και κατανόηση των πολιτισμικών διαφορών, η Υδρογειος ενισχύει την απόδοση σε διεθνές περιβάλλον