back to top
19.5 C
Athens
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025

H A. Muntz Annemarie Πρόεδρος της Ciett

Η Annemarie Muntz, Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της Randstad Holding nv εξελέγη νέα Πρόεδρος της Ciett, της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπηρεσιών Απασχόλησης, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στις Βρυξέλλες. Η Annemarie Muntz λαμβάνει τη σκυτάλη από τον Fred van Haasteren, ο οποίος διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Κοινωνικών & Γενικών Υποθέσεων της Randstad μέχρι και τη συνταξιοδότησή του το 2011.

Σε συμφωνία με την αποστολή της ‘shaping the world of work’, η Randstad αποδίδει μεγάλη σημασία στη λειτουργία ισχυρών κλαδικών ομοσπονδιών. Υπάρχει σαφής ανάγκη για πιο ενεργή και παρεμβατική προσέγγιση των πολιτικών που αφορούν στην αγορά εργασίας, με στόχο να αντιμετωπιστούν όσοι από τους ισχύοντες περιορισμούς του κλάδου των εταιρειών προσωρινής απασχόλησης είναι αναιτιολόγητοι. Προκειμένου οι επιχειρήσεις, και βεβαίως οι οικονομίες, να παραμείνουν καινοτόμες και ανταγωνιστικές στο σημερινό περιβάλλον, η ευελιξία -και, ως εκ τούτου, η ευέλικτη αγορά εργασίας- είναι επιτακτική ανάγκη. Το ευέλικτο Ανθρώπινο Δυναμικό έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει καταλυτικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

- Advertisement -

Η Annemarie Muntz σχολίασε σχετικά: «Βλέπουμε έναν νέο εργασιακό κόσμο να αναδύεται, με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και είναι στο χέρι μας να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε αυτή την αλλαγή. Υπάρχει πληθώρα ερευνών, οι οποίες αποδεικνύουν τη θετική επίδραση του προσωρινού Ανθρώπινου Δυναμικού στην αγορά εργασίας, αλλά και σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να προωθήσουμε ταυτόχρονα τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αυτό σημαίνει: να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απασχόλησης για τους ανθρώπους και να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις ένα βιώσιμο μέλλον “.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Αντιμετωπίζοντας την κλιματική πρόκληση με ολοκληρωμένες λύσεις

Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε στοχευμένες δράσεις, που ενισχύουν ουσιαστικά την προστασία των πολιτών και των επιχειρήσεων

Carglass®: Έτσι προσφέρει το κορυφαίο Δίκτυο Παραμετροποίησης ADAS στην Ελλάδα

Διόλου τυχαία, το δίκτυο της εταιρείας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από το Institute of the Motor Industry (IMI)

Βράβευση 18 μαθητών και φοιτητών από τον Σύλλογο Εργαζομένων ERGO

Ο Σύλλογος διεκδικεί οικονομική στήριξη των οικογενειών και παρέχει κίνητρα στα παιδιά των εργαζομένων για κατάκτηση της γνώσης

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Head of Marketing & Product Development αναλαμβάνει ο Αλ. Βουρδόλης

Η πολυετής εμπειρία του, κατά τον CEO Ν. Μακρόπουλο, αποτελεί ισχυρή εγγύηση για την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη και εδραίωση της εταιρείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα πρόεδρος στην Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Η Μ. Τσεκούρα αναλαμβάνει τη θεσμική εκπροσώπηση των ασθενών

H ανάληψη των καθηκόντων της σηματοδοτεί νέα εποχή ενίσχυσης της συλλογικής φωνής των ασθενών

Προϋπολογισμός 2026 – Επιταχυντής οικονομικής ευμάρειας οι επενδύσεις

Μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός που κατατέθηκε στη Βουλή - 4 άξονες ανθεκτικότητας στην εισηγητική έκθεση

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Broker’s Time»

Με κεντρικό αφιέρωμα στην πράσινη ασφάλιση και στην περιβαλλοντική ευθύνη - Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση

Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Enviromental Risk and Liability Insurance»

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 25/11 έως 11/12/2025, σε περιβάλλον υβριδικής παρακολούθησης

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: «Δουλεύοντας μέσα στην Αλλαγή: Πραγματικές προκλήσεις, πραγματικές λύσεις»

Ομιλία της καθηγήτριας Μ. Βακόλα για στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη