back to top
32 C
Athens
Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025

H A. Muntz Annemarie Πρόεδρος της Ciett

Η Annemarie Muntz, Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της Randstad Holding nv εξελέγη νέα Πρόεδρος της Ciett, της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπηρεσιών Απασχόλησης, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στις Βρυξέλλες. Η Annemarie Muntz λαμβάνει τη σκυτάλη από τον Fred van Haasteren, ο οποίος διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Κοινωνικών & Γενικών Υποθέσεων της Randstad μέχρι και τη συνταξιοδότησή του το 2011.

Σε συμφωνία με την αποστολή της ‘shaping the world of work’, η Randstad αποδίδει μεγάλη σημασία στη λειτουργία ισχυρών κλαδικών ομοσπονδιών. Υπάρχει σαφής ανάγκη για πιο ενεργή και παρεμβατική προσέγγιση των πολιτικών που αφορούν στην αγορά εργασίας, με στόχο να αντιμετωπιστούν όσοι από τους ισχύοντες περιορισμούς του κλάδου των εταιρειών προσωρινής απασχόλησης είναι αναιτιολόγητοι. Προκειμένου οι επιχειρήσεις, και βεβαίως οι οικονομίες, να παραμείνουν καινοτόμες και ανταγωνιστικές στο σημερινό περιβάλλον, η ευελιξία -και, ως εκ τούτου, η ευέλικτη αγορά εργασίας- είναι επιτακτική ανάγκη. Το ευέλικτο Ανθρώπινο Δυναμικό έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει καταλυτικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

- Advertisement -

Η Annemarie Muntz σχολίασε σχετικά: «Βλέπουμε έναν νέο εργασιακό κόσμο να αναδύεται, με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και είναι στο χέρι μας να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε αυτή την αλλαγή. Υπάρχει πληθώρα ερευνών, οι οποίες αποδεικνύουν τη θετική επίδραση του προσωρινού Ανθρώπινου Δυναμικού στην αγορά εργασίας, αλλά και σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να προωθήσουμε ταυτόχρονα τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αυτό σημαίνει: να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απασχόλησης για τους ανθρώπους και να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις ένα βιώσιμο μέλλον “.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική χαρίζει iPhones 16 Pro Max μέσω του MyEthniki

Η Εθνική δίνει επιπλέον κίνητρο στους ασφαλισμένους της να γνωρίσουν στην πράξη τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής πλατφόρμας

Η ασφαλιστική ιστορία της Ελλάδας μέσα από το αρχείο της MINETTA

Το ψηφιακό αφιέρωμα του Insurance HUB αποτυπώνει το ήθος, τις αξίες και την ψυχολογία μιας άλλης Ελλάδας

Έρευνα της Compare the Market: Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο οικονομικό στρες η Ελλάδα

Η μελέτη εξετάζει τα επίπεδα οικονομικού στρες σε 35 χώρες του ΟΟΣΑ με βάση 5 βασικούς παράγοντες

Με το NP PORTAL 2.0 η NP Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία των συνεργατών της

Η νέα πλατφόρμα συνεργατών της NP Ασφαλιστικής καθιστά τη διαχείριση παραγωγής ακόμη πιο ευχάριστη και αποτελεσματική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στα 2,9 δισ. αυξήθηκε η ασφαλιστική παραγωγή 6μήνου

Πτώση -3,9% καταγράφηκε στους κλάδους Ζωής - Δείτε τη μελέτη της ΕΑΕΕ και το σχετικό infographic

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο ασφαλίσεων πλοίων, πληρωμάτων και θαλασσίων μεταφορών

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης στις 9 και 11 Σεπτεμβρίου 2025

Να αποσυρθεί ο Νόμος Κεραμέως ζητά η ΟΑΣΕ

Η ομοσπονδία διεκδικεί την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και διαπραγματεύσεων, καθώς και της μονομερούς προσφυγής στον ΟΜΕΔ

Η Εθνική Ασφαλιστική χαρίζει iPhones 16 Pro Max μέσω του MyEthniki

Η Εθνική δίνει επιπλέον κίνητρο στους ασφαλισμένους της να γνωρίσουν στην πράξη τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής πλατφόρμας

Τα τρία μέτωπα των ασφαλιστικών υγείας

Τα θέματα με τον Δείκτη Υγείας, τις αποζημιώσεις και τον καθορισμό των ασφαλίστρων βρίσκονται σε επικίνδυνο σημείο...