back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025

Goodyear Dunlop Hellas: Υπενθυμίζει το ρόλο των ελαστικών στην ασφάλεια ενόψει διακοπών

Τον καταλυτικό ρόλο του ελέγχου των ελαστικών στην οδηγική ασφάλεια αναδεικνύει η Goodyear Dunlop Hellas φέτος το καλοκαίρι, μέσα από μια πρωτότυπη καμπάνια υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς». 

Στη viral καμπάνια πρωταγωνιστούν τρία δημοφιλή πρόσωπα με διαφορετική προσωπικότητα στο τιμόνι, που συνομιλούν με ένα καρτούν λάστιχο: ο δημοφιλής unboxer Κώστας Βλαχάκης, η καταξιωμένη σύμβουλος άσκησης και διατροφής Ελένη Πετρουλάκη και ο αγαπημένος κωμικός Λάμπρος Φισφής.

- Advertisement -

Έχοντας το κεντρικό μήνυμα «Με τα ελαστικά δεν κάνουμε πλάκα», η δράση παρακινεί το ευρύ κοινό να τσεκάρει τα ελαστικά του και να μάθει περισσότερα μέσα από τις δράσεις και τον ιστότοπο του Ι.Ο.ΑΣ. 

Το πρώτο βίντεο, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βλαχάκη σε ρόλο unboxer ελαστικών, είναι ήδη live στη σελίδα της Goodyear Dunlop Hellas στο Facebook. Για να το δείτε, πατήστε εδώ.

- Advertisement -

«Πρόκειται για μια σειρά από βίντεο που με πρωτότυπο τρόπο εκπαιδεύουν τους νέους ανθρώπους για τη σημασία του ελέγχου των ελαστικών. Η καμπάνια θα τρέξει αποκλειστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο να συζητηθεί και να εκπαιδεύσει όλους τους οδηγούς» ανέφερε η Νατάσσα Βελεσιώτη, διευθύντρια Μάρκετινγκ της Goodyear Dunlop Hellas.

«Πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η τεχνολογία των ελαστικών βελτιώνεται διαρκώς για να μας προσφέρει περισσότερη ασφάλεια. Από τη δική μας πλευρά αρκεί να ενημερωνόμαστε και να θυμόμαστε ότι τα καλά ελαστικά θωρακίζουν κάθε μας διαδρομή και αποτρέπουν δυστυχήματα» πρόσθεσε.

«Ενόψει των διακοπών είναι σημαντικό να αναδειχθεί η σύνδεση των ελαστικών με ένα ασφαλές ταξίδι. Το Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς” ενώνει τις δυνάμεις του με την Goodyear και γίνεται συνοδηγός αυτής της αξιόλογης προσπάθειας, που αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο χιλιόμετρο στη μεγάλη διαδρομή των κοινών μας δράσεων ενημέρωσης για τα ελαστικά» δήλωσε από την πλευρά της η Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κανένα τροχαίο δυστύχημα τη 19η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»

Ο Οδηγός της Παρέας στην πράξη: Iσχυρό μήνυμα για την πρόληψη των τροχαίων εξέπεμψε η πανελλαδική εκδήλωση του Ινστιτούτου

7η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Αναγνώριση των επιτευγμάτων και χάραξη νέων στόχων

Η Συνδιάσκεψη ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ελληνική οικονομία και κοινωνία

Back to school! Ομαλή προσαρμογή γονέων και παιδιών

Το δύσκολο έργο της οργάνωσης και του συντονισμού μετά τις διακοπές μπορούμε να το διευθετήσουμε ακολουθώντας κάποια βασικά βήματα

Πρώτο κουδούνι με προτεραιότητα την Οδική Ασφάλεια – Το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» δίπλα στους μαθητές σε κάθε τους βήμα

Το Ινστιτούτο βρίσκεται και φέτος δίπλα σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και οδηγούς, με πλήθος δράσεων για μικρούς και μεγάλους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική για την εξαγορά: «Η νέα εποχή ξεκινά με σιγουριά και προοπτική»

«Η ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς φέρνει ανάπτυξη, σταθερότητα και νέες ευκαιρίες για όλους»

Δ. Μαζαράκης: Η συνεργασία με την Πειραιώς ενδυναμώνει την Εθνική αλλά και τους ανθρώπους της

«Συνεχίζουμε με σιγουριά την πορεία μας, βασισμένοι στα γερά θεμέλια, τις αξίες και την ιστορία που μας καθορίζουν εδώ και 134 χρόνια»

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με την ενσωμάτωση ο Όμιλος Πειραιώς αναμένεται να καλύψει όλο το φάσμα τραπεζικών, ασφαλιστικών και επενδυτικών πελατειακών λύσεων

Η Euroins ανεβάζει ταχύτητα: Ισχυρή πορεία και επένδυση σε AI

Για την Α. Μουρατίδου, η ανοδική πορεία δεν αποτελεί συγκυριακό γεγονός, αλλά αποτέλεσμα στρατηγικής 4 πυλώνων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ζήσε την Επιστήμη: Allianz και Ίδρυμα Μποδοσάκη προάγουν την ποιοτική εκπαίδευση σε όλη τη χώρα

Η Allianz συνέβαλε στη δημιουργία σύγχρονων εργαστηρίων ανά τη χώρα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία περισσότερων από 1.300 μαθητών

Πρόταση Κανονισμού Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αναθεώρηση του Κανονισμού SFDR

Η ΕΑΕΕ ενημερώνει για τις πρόσφατες νομοθετικές προτάσεις της Κομισιόν ως προς την τροποποίηση του Κανονισμού περί γνωστοποιήσεων αειφορίας

Στο +5,3% η παραγωγή ασφαλίστρων 9μήνου

Θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους αποτυπώνει η νέα μελέτη της ΕΑΕΕ

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ΣΣΕ: «Πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, απαιτείται συνέχεια»

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ζητά να διασφαλιστεί ότι η «κοινωνική συμφωνία» θα αποτελέσει βάση για λειτουργική και δίκαιη εργασιακή πραγματικότητα

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης και Κινδύνων Ανάκλησης Προϊόντος

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης