back to top
22.6 C
Athens
Τρίτη 13 Μαΐου 2025

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Κύριος Χορηγός στην εκδήλωση της Save a Greek Stray  της Ερ. Κούρκουλου-Λάτση

Με μεγάλη χαρά η Ευρώπη Ασφαλιστική στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετείχε ως κύριος χορηγός στο Annual Party της Save a Greek Stray και της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση στο Κλαμπ της Εκάλης.   

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και διοργανώθηκε με σκοπό την άντληση πόρων για την ενίσχυση των δράσεων της Save a Greek Stray, οι οποίες αφορούν στην προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην καθημερινότητά μας. 

- Advertisement -

Την πρωτοβουλία υποστήριξε και ο δημοφιλής καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος με την εμφάνισή του στη σκηνή ανέλαβε να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια του και να χαρίσει μια κορυφαία μουσική στιγμή με ντουέτο την Τάμτα ερμηνεύοντας μοναδικά το Purple Rain . 

Ο Πρόεδρος και CEO της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος δήλωσε για την εκδήλωση της Save a Greek Stray:

- Advertisement -

«Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, οι οποίες καλλιεργούν την αγάπη και την συμπόνια για τα αδέσποτα ζώα αποτελούν έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και προάγουν την ζωοφιλική συνείδηση και τον σεβασμό για τη ζωή των κατοικίδιων συντροφιάς.

Η ανεξάντλητη αγάπη μου για τα ζώα και η μεγάλη μου επιθυμία να στηρίξουμε την προσπάθεια της Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για την υιοθεσία ζώων μέσω της  Save a Greek Stray με οδήγησε στην απόφαση η Ευρώπη Ασφαλιστική να συμμετέχει ως κύριος χορηγός στην σημερινή εκδήλωση. 

Ευελπιστούμε με την κίνησή μας αυτή, η Ευρώπη Ασφαλιστική να  ενδυναμώσει το δύσκολο έργο της Save a Greek Stray για εύρεση αναδόχων και υιοθεσίας των αδέσποτων φίλων μας.».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Save a Greek Stray στην ιστοσελίδα της: https://www.saveagreekstray.org/el

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ευρώπη Ασφαλιστική: Έτοιμη για εξαγορές στις ασφάλειες

Η Intracom θα παραχωρήσει μέρος των δικαιωμάτων προτίμησής της στον Νίκο Μακρόπουλο, ιδρυτή της Ευρώπη Ασφαλιστική, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέχει το 13,4% της εισηγμένης.

Η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ανακοινώνει την εξαγορά του 65% της Ευρώπη Ασφαλιστικής

Η Ευρώπη Holdings ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς ποσοστού 65% της Ευρώπη Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού

Στρατηγική Συμφωνία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με την Apeiron Insurance Project

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και η Apeiron Insurance Project ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ημέρα Αιμοδοσίας στην NP Ασφαλιστική

Η NP Ασφαλιστική διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, ημέρα αιμοδοσίας στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στο Μαρούσι

Maxima Insurance: Μαζί για ένα Πράσινο Μέλλον

Με υπερηφάνεια η Maxima Insurance ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τη Διαπιστωτική Πράξη της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής

ΜΙΝΕΤΤΑ: Πιστοποίηση με ISO 14001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αντιμετωπίζει με σεβασμό και υπευθυνότητα την προστασία του περιβάλλοντος, αναγνωρίζει την υποχρέωσή της

PANEL I, ocin25: Η αξία της ενίσχυσης του Ασφαλιστικού με κεφαλαιοποιητικούς πυλώνες

Η αξία της ενίσχυσης του Ασφαλιστικού με κεφαλαιοποιητικούς πυλώνες ήταν το κεντρικό θέμα που τέθηκε στο τραπέζι του πάνελ Ι

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Pricefox: Πόσο κοστίζει η ασφάλεια μηχανής στην Ελλάδα;

Το Pricefox, η κορυφαία πλατφόρμα online σύγκρισης τιμών και αγοράς ασφάλειας μηχανής, έκανε έρευνα και σύγκρινε το κόστος των ασφαλίστρων.

Αναταράξεις στην ασφαλιστική αγορά

Ισχυρές αναταράξεις και χαμηλό βαρομετρικό, πληροφορείται σήμερα ο Ανασφάλιστος ότι πλησιάζουν την περιοχή της ασφαλιστικής αγοράς. 

Η Επιτροπή Αφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑ για τις αλλαγές στις αποζημιώσεις ασφαλιστηρίων υγείας της Εθν. Ασφαλιστικής

Την αντίδρασή της στις αλλαγές του τρόπου καταβολής αποζημιώσεων παλαιών ασφαλιστηρίων υγείας από την Εθνική Ασφαλιστική

50 κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφεραν στο φως τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 50 κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι τόνισαν ιδιαίτερα την αξία του ετήσιου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης

Ημέρα Αιμοδοσίας στην NP Ασφαλιστική

Η NP Ασφαλιστική διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, ημέρα αιμοδοσίας στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στο Μαρούσι