back to top
14.5 C
Athens
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2026

Eurolife ERB: O Γιάννης Βασιλάτος νέος Digital Transformation Officer

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις των καιρών, η Eurolife ERB κατατάσσει τις νέες τεχνολογίες ανάμεσα στις στρατηγικές προτεραιότητές της και συστήνει τη Γενική Διεύθυνση Digital Transformation. Παράλληλα, συνεχίζει να επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω και της διεύρυνσης του στελεχιακού της δυναμικού, ορίζοντας τον κ. Γιάννη Βασιλάτο, ως νέο Digital Transformation Officer.

Ο κ. Βασιλάτος, είναι κάτοχος BBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει μακρόχρονη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον ασφαλιστικό κλάδο.

- Advertisement -

Σκοπός της Γενικής Διεύθυνσης είναι η παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογιών και η διερεύνηση του τρόπου αξιοποίησής τους, για την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών του Ομίλου, καθώς και για τη βελτίωση της εμπειρίας που παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες του.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και προσωπικός μου στόχος να βλέπω τον Όμιλο να αναπτύσσεται καθημερινά, τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά, συνάπτοντας συνεργασίες με εξειδικευμένα και δυναμικά στελέχη όπως ο κ. Βασιλάτος. Από τη νευραλγική θέση του Digital Transformation Officer, ο κ. Βασιλάτος θα υποστηρίξει τη στρατηγική του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών και συνεργατών μας και στην περαιτέρω απλοποίηση κρίσιμων διαδικασιών. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

- Advertisement -

Αντίστοιχα, ο κ. Βασιλάτος δήλωσε: «H Eurolife ERB διατηρεί την κουλτούρα επιχειρηματικότητας μιας start up εταιρίας 19 χρόνια μετά την ίδρυσή της. Είμαι ενθουσιαμένος που συμμετέχω στην ομάδα αυτή και συμβάλω στην υλοποίηση του ψηφιακού ματασχηματισμού της εταιρείας προς όφελος των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων της. Η στρατηγική αυτή επιλογή μπορεί να υποστηριχθεί μόνο από οργανισμούς που έχουν την αποφασιστικότητα και τους πόρους που απαιτούνται. Η Eurolife ERB είναι σίγουρα μια από αυτές».

Eurolife ERB 

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, ο Όμιλος, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α.. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata, Eurolife ERB Asigurari Generale. Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αυξημένο ενδιαφέρον και ευρεία συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΣΑΕ

Στο πλαίσιο της ΓΣ, παρέθεσε ομιλία ο καθ. Ν. Βέττας και βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες του προγράμματος επιμόρφωσης στελεχών σε συνεργασία με το ΟΠΑ

Νέα Συλλογική Σύμβαση για τον ασφαλιστικό κλάδο

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) υπέγραψαν

Α. Σαρρηγεωργίου: H ασφαλιστική αγορά είναι ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής της χώρας

Η ασφαλιστική αγορά είναι πάνω από όλα οι άνθρωποί της, αλλά και αριθμοί.

Τα τέσσερα καυτά θέματα της αγοράς

Τέσσερα πολύ σοβαρά θέματα έθιξε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος της ΕΑΕΕ σήμερα στην άτυπη δημοσιογραφική συνάντηση.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Allianz με Εθνική Τράπεζα, οι μεγάλες αλλαγές

Επανεκκίνηση συνομιλιών με δεσμευτικό χαρακτήρα – Kινήσεις εντός του έτους και από την Credia Bank

Στρατηγική συνεργασία Απόλλων ΑΕ με τη Ζευς Πρακτορειακή ΙΚΕ

Η σύμπραξη των ιστορικών πρακτορείων σηματοδοτεί νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης και καινοτομίας στον ασφαλιστικό κλάδο

Ανακάλυψε το νέο MyEthniki App της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη διαχείριση έκτακτων περιστατικών, καθώς η εφαρμογή παρέχει καθοδήγηση σε περίπτωση ζημιάς ή ανάγκης

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Διανομή ΦΥΚ από τα φαρμακεία της γειτονιάς: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Σε πλήρη εφαρμογή από τη Δευτέρα 16/2 η νέα διαδικασία διάθεσης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από τα ιδιωτικά φαρμακεία

Allianz με Εθνική Τράπεζα, οι μεγάλες αλλαγές

Επανεκκίνηση συνομιλιών με δεσμευτικό χαρακτήρα – Kινήσεις εντός του έτους και από την Credia Bank

Στρατηγική συνεργασία Απόλλων ΑΕ με τη Ζευς Πρακτορειακή ΙΚΕ

Η σύμπραξη των ιστορικών πρακτορείων σηματοδοτεί νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης και καινοτομίας στον ασφαλιστικό κλάδο

Interamerican: Ανθεκτικότητα και ανάπτυξη μαζί με την κοινωνία

Η «Έκθεση Κοινωνικών και Οικονομικών Επιδράσεων 2019-2024» εστιάζεται σε μια καθοριστική περίοδο προόδου και τολμηρού μετασχηματισμού

Αύξηση έως 30% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου καταγράφει το Pricefox

Ποιοι είναι οι λόγοι των αλλαγών στα ασφάλιστρα το 2026 και πώς μπορεί να μειωθεί το κόστος