back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη 3 Ιουνίου 2025

Έρχεται το μεγάλο συνέδριο της IUMI

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της I.U.M.I. επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 2021 στην Σεούλ. Για δεύτερη φορά στην ιστορία της I.U.M.I. εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών λόγω του COVID-19 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 2 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το συνέδριο είναι γνωστό για την περιεκτική και υψηλής ποιότητας θεματολογία του και οι Τεχνικές Επιτροπές της I.U.M.I. θα αναπτύξουν επίκαιρα workshops εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου ομιλητές. Θέμα του συνεδρίου φέτος είναι «Οδεύοντας προς ένα βιώσιμο, ανθεκτικό και καινοτόμο μέλλον». (Pathways to a sustainable, resilient and innovative future).

- Advertisement -

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα workshop καθημερινά, διάρκειας 90 – 120 λεπτών. Κάθε workshop θα διεξάγεται δύο φορές την ημέρα ώστε να δοθεί η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο. Προβλέπεται συνδυασμός παρουσιάσεων, συζητήσεων και ερωτήσεων και απαντήσεων διαδικτυακά. Επιπλέον, η ιστοσελίδα του συνεδρίου www.iumi2021.com και η εφαρμογή του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους.

Το κόστος συμμετοχής του φετινού συνεδρίου μειώνεται σημαντικά και ανέρχεται για τα μέλη της I.U.M.I. σε 720.000 KRW, δηλαδή περίπου 525 ευρώ (πλέον 10% ΦΠΑ). Και φέτος διευρύνεται η δυνατότητα συμμετοχής στο συνέδριο και σε μη μέλη της I.U.M.I. (όπως μεσίτες ασφαλίσεων, πράκτορες, τύπος, κλπ.) και το κόστος συμμετοχής αυτών ανέρχεται σε 870.000 KRW, δηλαδή περίπου 635 ευρώ (πλέον 10% ΦΠΑ).

- Advertisement -

Επισημαίνεται ότι το κόστος εγγραφής βαρύνει τις εταιρίες που θα ήθελαν να εκπροσωπηθούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Η εγγραφή είναι ατομική και μόνο για το εγγεγραμμένο άτομο και παρέχει πρόσβαση σε όλα τα workshops καιτις παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου της IUMI.

Η τελευταία ημέρα εγγραφής είναι η 20η Αυγούστου 2021. Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό αυτό συνέδριο θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου www.iumi2021.com . Εκεί θα βρείτε επίσης όλες τις λεπτομέρειες (πρόγραμμα, γενικές πληροφορίες κ.ά.) Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Έλλη Πανά (τηλ. 210 33 34 107, eaee@eaee.g

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η αδυναμία προσαρμογής στις νέες τάσεις μπορεί να μας κάνει λιγότερο ελκυστικούς

Στόχος μας είναι να δώσουμε στο σύνολο της αγοράς την εικόνα με την οποία ο κλάδος βαίνει, σταδιακά, ολοένα και πιο κοντά στην αναγκαία ψηφιοποίησή του

Δείτε ποιοι και πως δουλεύουν οι Ελβετοί Ασφαλιστές

Ποιοι είναι αυτοί που διανέμουν τα ασφαλιστικά προϊόντα και γιατί οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις βρίσκονται στα πανεπιστήμια

Αστική ευθύνη: Κανάλια διαμεσολάβησης και ποσοστά

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα έρευνα της ΕΑΕΕ “Στατιστικά στοιχεία: Κανάλια Διαμεσολάβησης - ανάλυση έτους 2023”.

Ασφαλιστικές και Διαμεσολάβηση: Να σπάσει «το γυάλινο κουτί» της απομόνωσης των διαμεσολαβητών από τα τραπεζικά προϊόντα

Πως μπορούν να πουλήσουν τραπεζικά προιόντα οι διαμεσολαβητές και τι κινήσεις πρέπει να κάνουν οι ασφαλιστικές 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Η Anytime εγκαινίασε το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο στο Μεγάλο Μοναστήρι

Η Anytime, σε συνεργασία με τη Humanity Greece, την Πέμπτη 29 Μαΐου 2025, παρέδωσαν στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλίας το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο στο Μεγάλο Μοναστήρι

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Allianz: Οι γεωπολιτικές εντάσεις αυξάνουν τους κινδύνους για τον παγκόσμιο ναυτιλιακό κλάδο

Έκθεση «Allianz Safety and Shipping Review 2025»: Η εμπορική σύγκρουση μεταξύ Η.Π.Α. και Κίνας, καθώς και αύξηση του «σκιώδους στόλου»