23.5 C
Athens
Κυριακή 16 Αυγούστου 2026

NN Hellas: Ταξίδια επιβράβευσης σε Μαρακές και Βιετνάμ για τους κορυφαίους συνεργάτες της

Δύο ξεχωριστά ταξίδια επιβράβευσης, σε Μαρακές και Βιετνάμ, διοργάνωσε η NN Hellas για τους συνεργάτες της, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή της πορεία.

- Advertisement -

Από τις 25 έως τις 29 Μαΐου, 30 συντονιστές και 76 συνεργάτες, μέλη του εταιρικού Δικτύου, γιόρτασαν στο Μαρακές την επίτευξη των στόχων τους και τη δύναμη της συνεργασίας. Οι συμμετέχοντες γνώρισαν τη μαγεία της πόλης μέσα από οργανωμένες ξεναγήσεις, αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες και στιγμές χαλάρωσης. Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα είχε η εκδρομή στα βουνά του Άτλαντα, προσφέροντας μια διαφορετική επαφή με τη φύση και τον πολιτισμό του Μαρόκου.

Το ταξίδι αποτέλεσε, παράλληλα, ουσιαστική ευκαιρία διαλόγου, καθώς οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις για την εξέλιξη του Δικτύου, τόσο σε επίπεδο νέων εργασιών όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

- Advertisement -

Η παρουσία της Προέδρου ΔΣ & Διευθύνουσας Συμβούλου Φιλίππας Μιχάλη, καθώς και του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων Διονύση Νοδάρου, επιβεβαίωσε την έμφαση της εταιρείας στη διαρκή και ουσιαστική σχέση με το Δίκτυό της, ενώ η παρουσία αρκετών νέων συνεργατών ανέδειξε τη δυναμική εξέλιξη του Δικτύου και τις προοπτικές του για το μέλλον.

Ο κ. Νοδάρος δήλωσε σχετικά: «Στην NN Hellas πιστεύουμε ότι η ουσιαστική ανάπτυξη του Δικτύου αποκλειστικής συνεργασίας μας ξεκινά από τη συστηματική επένδυση στους ανθρώπους μας. Το ταξίδι αυτό αποτέλεσε ευκαιρία να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια και τις επιδόσεις των συνεργατών μας, αλλά και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την κοινή μας κουλτούρα και τον διάλογο γύρω από τις προοπτικές ανάπτυξής μας».

Για τους για κορυφαίους συνεργάτες του Δικτύου ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών, η NN Hellas πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Βιετνάμ, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της προηγούμενης χρονιάς.

Συμμετείχαν στελέχη από τις Investin Life, F.I.Leaders, Apollon, Delta Brokers, Now Agents και Life Solutions, ενώ την αποστολή συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Διονύσης Νοδάρος, εκπροσωπώντας την ηγετική ομάδα της NN Hellas, και ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δικτύου Πωλήσεων Μάγκνους Χατζηδημητρίου.

Με αφετηρία την πρωτεύουσα Ανόι, οι συμμετέχοντες γνώρισαν την ιστορία, την ιδιαίτερη κουλτούρα και τις εντυπωσιακές φυσικές αντιθέσεις της χώρας. Περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης με τουκ τουκ, τα χαρακτηριστικά μηχανοκίνητα οχήματα που χρησιμοποιούν οι ντόπιοι για μικρές αποστάσεις, καθώς επίσης επισκέφθηκαν το μνημείο του Ho Chi Minh και το αρχαίο Πανεπιστήμιο με τους ναούς του, ερχόμενοι σε επαφή με την πολιτιστική ταυτότητα και την καθημερινή ζωή του Βιετνάμ.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με εμπειρίες αφιερωμένες στη φυσική ομορφιά του Βιετνάμ, όπως εκδρομή σε ορυζώνες, βαρκάδα με kayak και επίσκεψη στην περιοχή Ninh Binh, γνωστή για την πλούσια βλάστηση και την εξωτική πανίδα της. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η ολοήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο Ha Long, με επισκέψεις σε νησάκια, εξωτικές παραλίες και εκτροφείο μαργαριταριών, όπου οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τη διαδικασία παραγωγής τους. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε την τελευταία βραδιά με ένα εντυπωσιακό Gala μέσα σε σπηλιά, με live show και visual effects, σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Πέρα από τις εικόνες και τις εμπειρίες, το ταξίδι αποτέλεσε ευκαιρία ουσιαστικής επαφής και συζήτησης για την καθοριστική συμβολή και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών.

Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, η NN Hellas συνεχίζει να επενδύει σε συνεργασίες με κοινές αξίες και στόχους, και να δημιουργεί προϋποθέσεις για μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες αλλά και τους ασφαλισμένους της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Πώς θα κάνει την υπέρβαση στο bancassurance

Σκοπεύει να ξεπεράσει τις περσινές επιδόσεις των 48 εκατομμυρίων καθαρής κερδοφορίας

Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance

Στη χρονική στιγμή όπου οι συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών αλλάζουν ριζικά την αγορά βρίσκεται η NN, ομοίως και η Πειραιώς

Με ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα η επιβράβευση των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO

Ερρ. Μοάτσος: «Οι συνεργάτες μας είναι το πιο ισχυρό μας πλεονέκτημα και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα»

«The Billion Force – Citius. Altius. Fortius»: Η δύναμη της συλλογικής προσπάθειας έλαμψε στο συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων της NN

Η NN Hellas γιόρτασε τα επιτεύγματα της περσινής χρονιάς επιβραβεύοντας τους συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με την υπογραφή της Κομισιόν, η εξαγορά της Eurolife ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο

Η Eurobank εξαγοράζει κερδοφορία που σε μεγάλο βαθμό παράγει ήδη το δικό της δίκτυο, αλλά μέχρι σήμερα ενοποιούσε μόνο κατά 20%

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Στόχος η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αυξημένη τουριστική κίνηση δεν μεταφράζεται σε ανάλογη κατανάλωση – Τι αναμένει από τη ΔΕΘ

Την ανάγκη στρατηγικής αντί αποσπασματικών μέτρων για τις ΜμΕ επισήμανε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας στην ΕΡΤ

Ν. Κεραμέως: Το νομοσχέδιο για τα ΤΕΑ κινείται σε άξονες απλοποίησης, ελκυστικότητας και ενισχυμένης προστασίας

Δήλωση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο περιθώριο του 7ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Πειθαρχική δίωξη της προέδρου του Σωματείου στο Νοσοκομείο Σύρου: Αντιδράσεις για την ανάδειξη των ελλείψεων προσωπικού

Σε ένα νοσοκομείο αναφοράς για τις Κυκλάδες, που δέχεται καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά

Διευκρινίσεις ΕΟΠΥΥ για την υποχρεωτική καταχώρηση αποτελεσμάτων στο Ψηφιακό Αποθετήριο

Η υποχρέωση από την 1η Σεπτεμβρίου αφορά αποκλειστικά τα υποχρεωτικά πεδία καταχώρησης αποτελεσμάτων, όπως περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές

Με την υπογραφή της Κομισιόν, η εξαγορά της Eurolife ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο

Η Eurobank εξαγοράζει κερδοφορία που σε μεγάλο βαθμό παράγει ήδη το δικό της δίκτυο, αλλά μέχρι σήμερα ενοποιούσε μόνο κατά 20%

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Στόχος η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αυξημένη τουριστική κίνηση δεν μεταφράζεται σε ανάλογη κατανάλωση – Τι αναμένει από τη ΔΕΘ

Την ανάγκη στρατηγικής αντί αποσπασματικών μέτρων για τις ΜμΕ επισήμανε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας στην ΕΡΤ