31.8 C
Athens
Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026

Με ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα η επιβράβευση των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO

Με ένα τετραήμερο ταξίδι επιβράβευσης στη Νίκαια και στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας, η ERGO Ασφαλιστική αναγνώρισε τις υψηλές επιδόσεις των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και των Μεσιτών. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο δημοφιλής προορισμός της Μεσογείου αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για μια ξεχωριστή εμπειρία, αφιερωμένη σε εκείνους που, μέσα από τη σταθερή συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία, συνέβαλαν ουσιαστικά στην αναπτυξιακή της πορεία.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του ταξιδιού, οι συνεργάτες περιηγήθηκαν στη Νίκαια, πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρας, περπάτησαν στην εμβληματική Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ και επισκέφθηκαν τη μεσαιωνική κωμόπολη Σαν Πολ ντε Βανς. Παράλληλα, γνώρισαν την ατμόσφαιρα των Καννών και της διάσημης λεωφόρου Λα Κρουαζέτ. Το ταξίδι συνέπεσε με τις ημέρες του Φεστιβάλ Καννών, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά το κόκκινο χαλί και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός από τα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ξεχωριστή εμπειρία αποτέλεσε και η επίσκεψη στο Μονακό, όπου οι συνεργάτες παρακολούθησαν αγώνα Formula E, μια εμπειρία αίγλης και αποκλειστικότητας που συνδύασε την ομορφιά του μικρού Πριγκιπάτου με το θέαμα των ηλεκτρικών αγωνιστικών. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Εζ, το γραφικό χωριό της Γαλλικής Ριβιέρας που δεσπόζει πάνω από τη Μεσόγειο.

- Advertisement -

Κορυφαία στιγμή του ταξιδιού αποτέλεσε το επίσημο Gala Dinner, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας. Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο CEO Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων Στάθης Τσαούσης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών Στέλιος Βουγιουκλίδης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών Γιώργος Παπαδάκης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας Μάκης Καραμπόλης και η Διευθύντρια Αναλογιστικής Τιμολόγησης Ασφαλίσεων Ζημιών Κωνσταντίνα Παναγίδου.

Ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής Ερρ. Μοάτσος απηύθυνε χαιρετισμό στους διακριθέντες συνεργάτες, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τη δέσμευση, τον επαγγελματισμό και τα αποτελέσματά τους. Όπως ανέφερε: «Το ταξίδι αυτό αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς σας στην πορεία της εταιρείας. Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της καθημερινής σας προσπάθειας, της εμπιστοσύνης που χτίζετε με τους πελάτες και της ουσιαστικής συνεργασίας που αναπτύσσετε μαζί μας. Η ERGO διατηρεί ηγετική θέση στις γενικές ασφαλίσεις και έχει θέσει ως προτεραιότητα την περαιτέρω ανάπτυξη παρουσίας της στις ασφαλίσεις ζωής και υγείας. Αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται χωρίς εσάς. Οι συνεργάτες μας είναι το πιο ισχυρό μας πλεονέκτημα και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα».

Η ERGO Ασφαλιστική δηλώνει ότι συνεχίζει με συνέπεια την αναπτυξιακή της πορεία. Στο επίκεντρο της στρατηγικής της βρίσκονται οι συνεργάτες των δικτύων της, με τους οποίους διατηρεί «μια σχέση εμπιστοσύνης, αμοιβαίας εκτίμησης και κοινής προσήλωσης στην επίτευξη υψηλών στόχων και αποτελεσμάτων».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance

Στη χρονική στιγμή όπου οι συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών αλλάζουν ριζικά την αγορά βρίσκεται η NN, ομοίως και η Πειραιώς

Δωρεάν ετήσιο check-up πριν τις διακοπές – Η πρόταση της ERGO Hellas για περισσότερη σιγουριά και ηρεμία

Η εταιρεία υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους της ένα σημαντικό προνόμιο από τα πολλά του προγράμματος ERGO Health Care

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Γιώργος Παπαδάκης νέος Head of Distribution στην AIG

Διευθυντικό στέλεχος που διαθέτει μεταξύ άλλων εμπειρία στη συνεργασία με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μεσίτες ασφαλίσεων

Oι 4 συστημικές τράπεζες επενδύουν €4 δισ. για να φέρουν την ΤN στην καθημερινότητά μας

Η διακύβευση δεν είναι πλέον απλώς η «ψηφιακή εμπειρία», αλλά η ίδια η δομή του λειτουργικού κόστους

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 8 οδηγίες για να είστε ασφαλείς στο νερό

Ο πνιγμός μπορεί να συμβεί αθόρυβα, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, συχνά χωρίς κραυγές ή άλλα εμφανή σημάδια

Τα 5 πιο απρόβλεπτα ατυχήματα του καλοκαιριού

Η Apeiron Insurance Project αναδεικνύει χαρακτηριστικές περιπτώσεις, υπενθυμίζοντας τα οφέλη της πρόληψης και της σωστής ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αιμοδοσία τον Αύγουστο: Τι απαντά ο υπουργός στα δημοσιεύματα – Τι ισχύει για τις ελλείψεις

Ο φετινός Αύγουστος παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις αίματος διεθνώς λόγω παραγόντων όπως η έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου

Σύλληψη εργαζομένων ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Αντιδράσεις και ευθύνες

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει ότι η εταιρεία δεν είχε μεριμνήσει ούτε για τα βασικά

Ο Γιώργος Παπαδάκης νέος Head of Distribution στην AIG

Διευθυντικό στέλεχος που διαθέτει μεταξύ άλλων εμπειρία στη συνεργασία με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μεσίτες ασφαλίσεων

Oι 4 συστημικές τράπεζες επενδύουν €4 δισ. για να φέρουν την ΤN στην καθημερινότητά μας

Η διακύβευση δεν είναι πλέον απλώς η «ψηφιακή εμπειρία», αλλά η ίδια η δομή του λειτουργικού κόστους

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 8 οδηγίες για να είστε ασφαλείς στο νερό

Ο πνιγμός μπορεί να συμβεί αθόρυβα, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, συχνά χωρίς κραυγές ή άλλα εμφανή σημάδια