back to top
15.5 C
Athens
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

BIOΪΑΤΡΙΚΗ: Στην πρώτη γραμμή του διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες ελέγχου για τον κορωνοϊό, παρέχοντας πλήρη διαγνωστικά εργαλεία, σε πολλαπλά σημεία και με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

  • Πολλαπλά σημεία ελέγχου

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει 22 σημεία δειγματοληψίας για τεστ Covid-19 σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

- Advertisement -
  • Τεστ και το Σαββατοκύριακο

Έως τις 25 Απριλίου, τα Διαγνωστικά Κέντρα Αμπελοκήπων, Αλίμου, Κηφισιάς, Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου), Χαϊδαρίου, Ν. Σμύρνης, και Ν. Ιωνίας στην Αττική, Βασ.Όλγας και Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη, διενεργούν δειγματοληψίες για έλεγχο κορωνοϊού και τα Σαββατοκύριακα, έως τις 8 το βράδυ. 

Η παράδοση των αποτελεσμάτων για τα Μοριακά τεστ γίνεται εντός 24 ωρών, ανεξάρτητα από την ημέρα δειγματοληψίας.

- Advertisement -

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210-6966000 (Αττική), 2310-459660 (Θεσσαλονίκη), είτε απευθείας στο Διαγνωστικό Κέντρο που σας εξυπηρετεί .

Κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται τεστ Covid-19 και στις Βιοκλινικές του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει πλήρη και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία για τον έλεγχο του κορωνοϊού, σε κάθε στάδιο της επιδημίας και στον εμβολιασμό.

Τα  προγράμματα  BIOMED COVID-19 περιλαμβάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς εξετάσεων, που δίνουν τη δυνατότητα πλήρους διερεύνησης της νόσου COVID-19.

Οι εξετάσεις αυτές μπορούν να διαγνώσουν τυχόν ενεργή νόσο COVID-19, αλλά και να αξιολογήσουν σε ποιο επίπεδο βαρύτητας έχει την τάση να εξελιχθεί το περιστατικό.

Επιπλέον με τον Προ-εμβολιαστικό Έλεγχο Biomed Covid-19, πριν τον εμβολιασμό, μπορεί να εκτιμηθεί αν ένας ασυμπτωματικός υποψήφιος προς εμβολιασμό είναι πιθανό να έχει νοσήσει στο πρόσφατο παρελθόν από κορωνοϊό, αν νοσεί τη στιγμή της εξέτασης, αλλά και αν έχει κάποιες αδιάγνωστες αλλεργικές προδιαθέσεις.

  • Πλήρης έλεγχος αντισωμάτων

Στα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ πραγματοποιείται έλεγχος ανίχνευσης όλων των αντισωμάτων που παράγει ο οργανισμός έναντι του νέου κορωνοϊού, με αιμοληψία.

Στην παρούσα φάση της πανδημίας, πέραν της ποιοτικής ανίχνευσης αντισωμάτων, είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ποσοτικός προσδιορισμός των IgG αντισωμάτων, αφού πρόκειται για τα αντισώματα που «χτίζουν» τη μακροπρόθεσμη ανοσία του οργανισμού έναντι του κορωνοϊού.

Διενεργείται και ο πλέον εξειδικευμένος έλεγχος του ποσοτικού προσδιορισμού των anti-spike IgG αντισωμάτων που είναι χρήσιμος για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας ανοσοποίησης μετά τον εμβολιασμό έναντι του SARS COV-2.

  • Απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια

Όλες οι εξετάσεις που αφορούν τον κορονοϊό και τη νόσο Covid-19 πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εκτός των διαγνωστικών κέντρων και κλινικών, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους εξεταζόμενους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Generali Hellas έκανε την πρώτη κίνηση, το έχετε μάθει;

Ξεκίνησαν να δίνουν τις πρώτες τους απαντήσεις οι ασφαλιστικές απέναντι στα ιδιωτικά νοσοκομεία και στον έλεγχο κόστους υπηρεσιών υγείας

Ο Βέλης Παππάς αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Sanoptis Ελλάδας

Ενισχύοντας στρατηγικά την εμπορική της δραστηριότητα και την περαιτέρω ανάπτυξή της στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

Affidea: Δυναμική συμμετοχή στη νέα φάση του «Προλαμβάνω» για την έγκαιρη διάγνωση της νεφρικής δυσλειτουργίας

Οι πολίτες που διαθέτουν ΑΜΚΑ και ανήκουν στην ομάδα 30-70 ετών μπορούν ήδη να προγραμματίσουν προληπτικό έλεγχο της νεφρικής τους λειτουργίας 

Εθνική Ασφαλιστική: Ξεκλειδώνει τον ανταγωνισμό, ανοίγει την πόρτα σε νέους παίκτες

Επιβεβαιώνεται το από 15/1 ρεπορτάζ του «ΙW» – Τρία ερωτήματα για το επικείμενο ντιλ με τη Βιοϊατρική και πότε αναμένονται επίσημες απαντήσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τραγωδία Χίου: Ηρωική η ανταπόκριση του Σκυλίτσειου – Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης προσωπικού

Τις στιγμές έντασης και συγκίνησης στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, αλλά και ζήτημα της υποστελέχωσης, ανέδειξαν οι ιατροί σε Συνέντευξη Τύπου

Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη – Συγκινητικό μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη και έκκληση για εμβολιασμό

Ο κ. Μπακογιάννης κάλεσε τους πολίτες να συμβουλεύονται τους γιατρούς και να εμβολιάζονται για τη γρίπη και τον πνευμονιόκοκκο

ΠΟΑΔ: Το «δικαίωμα στη λήθη» για τους επιζώντες καρκίνου γίνεται πράξη – Ίσοι όροι στην ασφάλιση ζωής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ομοσπονδία φέρνει στο προσκήνιο τον αγώνα της ενάντια στις διακρίσεις λόγω ιατρικού παρελθόντος

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Συνταξιοδοτικών Ασφαλίσεων από το ΕΙΑΣ

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 10 και την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΠΟΙΖΩ για την απόφαση του Αρείου Πάγου που φέρνει ανακούφιση σε χιλιάδες δανειολήπτες του ν. Κατσέλη

Μεταξύ άλλων η Ένωση αναφέρεται στον κομβικό ρόλο που είχε η παρέμβασή της, καθώς ανέδειξε τις σοβαρές συνέπειες του λανθασμένου υπολογισμού των τόκων

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Απόψε η βραδιά των κορυφαίων

Την Παρασκευή 6/2, η 23η Τελετή Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ – #hraw25 θα αναδείξει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία

Κερδοφορία και νέα στρατηγική τετραετίας στο 1ο Townhall της Τειρεσίας για το 2026

Στόχος της διοίκησης είναι η μετεξέλιξη της Τειρεσίας σε ένα σύγχρονο Γραφείο Πίστης, αντίστοιχο με τα πρότυπα μεγάλων διεθνών οργανισμών

Ενισχύεται το δυναμικό της Euroins – Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδας ο Γ. Κυριακίδης

«Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας με έμπειρα στελέχη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Α. Μουρατίδου

Pricefox.gr: Οδηγός για το myPROPERTY και την έκπτωση ΕΝΦΙΑ

Χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές από την online πλατφόρμα σύγκρισης τιμών