Τα κρύσταλλα αντιπροσωπεύουν το 30% της αντοχής του αμαξώματος

Η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία αποτελούν μια περιοχή με εξαιρετικό οικονομικό, επιχειρηματικό, ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον, τόνισε ο κ. Κώστας Σπύρος, Διευθυντής Πωλήσεων της Carglass και ότι είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στις τοπικές αγορές και να αφουγκραζόμαστε όλες τους τις ανησυχίες. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ρόλο και τη σημασία των κρυστάλλων, καθώς και στην εργασία τοποθέτησής τους. Τα κρύσταλλα αντιπροσωπεύουν το 30% της αντοχής του αμαξώματος, είπε, και επομένως η ποιότητα και η τοποθέτησή τους είναι σημαντικές για τη σωματική ακεραιότητα των επιβαινόντων σε κάθε όχημα.
 
Η Carglass είναι ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της επισκευής και τοποθέτησης, συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και διαχειρίζεται όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία, διευθετώντας το διακανονισμό ζημιάς απευθείας από αυτές. Ετησίως εξυπηρετούνται 110.000 αυτοκινητιστές. 

Τέλος, ανέφερε ότι ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις προσφερόμενες υπηρεσίες παίζει η υψηλή διαθεσιμότητα στα κρύσταλλα, η γραπτή εγγύηση για την εργασία, αλλά και η ποιότητα των κρυστάλλων που έχουν εγκριθεί από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.