Στην Interamerican έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας

Ο κ. Χρήστος Παπαχρήστου, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Νοτιοδυτικής Ελλάδας της Interamerican ανέφερε στην ομιλία του ότι η Interamerican είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστής υγείας στην Ευρώπη, εκταμιεύει εκατομμύρια ευρώ για τις αποζημιώσεις των πελατών της και ότι είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία στην Ευρώπη της οποίας αναβαθμίστηκε η αξιολόγηση για το 2010. 

Οι σημαντικότεροι κίνδυνοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας, τόνισε, σχετίζονται με την πρόωρη απώλεια ζωής, την ανικανότητα, την υγεία και τη συνταξιοδότηση. Περίπου 235.000 Έλληνες έχουν χάσει τους συζύγους τους σε ηλικία πριν τα 65 τους έτη, 1.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία και ένας στους πέντε άντρες αποθνήσκουν πριν τα 65. Ως χώρα, έχουμε 2 εκατομμύρια νοσηλείες κάθε χρόνο, 650.000 επεμβάσεις και 15 εκατομμύρια ημέρες νοσηλείας. Κάθε νοικοκυριό ξοδεύει κατά μέσο όρο 5.500 ευρώ ετησίως σε δαπάνες υγείας. 

Στην Interamerican, συνέχισε, έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, το Medi System, που αφορά τόσο στην πρόληψη όσο και στην υγεία και περιλαμβάνει: τo MediHospital, το MediCash και την Άμεση Βοήθεια, που είναι γραμμή υγείας με 24ωρη λειτουργία. Το 2010 η γραμμή υγείας αντιμετώπισε 30.000 περιστατικά, ενώ γενικότερα στον κλάδο υγείας πραγματοποιήθηκαν 115 αερομεταφορές ασθενών και παρασχέθηκε συμβουλευτική βοήθεια σε 13.000 περιστατικά. Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο 1.200 γιατρών, 215 χειρουργών, 185 διαγνωστικά κέντρα, το πολυιατρείο MediFirst και τον ιδιόκτητο στόλο, που περιλαμβάνει 20 ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα».

 Το video με την ομιλία του κ. Χ. Παπαχρήστου μπορείτε να δείτε εδώ