Road Show από την Interlife

Σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της πραγματοποίησε η Interlife με σκοπό να παρουσιάσει στην ασφαλιστική αγορά τα οικονομικά μεγέθη της, τα πρωτοποριακά της προγράμματα, καθώς και τους στόχους και τις προοπτικές της για το μέλλον.

Οι παρουσιάσεις έγιναν τον Μάιο και τον Ιούνιο στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη Ρόδο, την Αθήνα, τα Ιωάννινα και την Λάρισα. Θα ακολουθήσει το Σεπτέμβριο η κεντρική εκδήλωση στην έδρα της Εταιρίας, τη Θεσσαλονίκη.

Την εταιρική παρουσίαση έκανε σε κάθε εκδήλωση ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife Γιάννης Βοτσαρίδης, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πολυετή ανοδική πορεία της εταιρίας, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και τη θετική εξέλιξη των οικονομικών της μεγεθών.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα όλων των κλάδων παρουσιάστηκαν από τη Διευθύντρια Ανάληψης Κινδύνων Κατερίνα Ιωαννίδου, ενώ για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ενημέρωσε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Έλενα Τοπάλη.

Σε όλες τις εκδηλώσεις παρέστησαν συνεργάτες της Interlife, παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων διαμεσολαβούντων προσώπων.