Δύο νέες επιτροπές στην ΕΑΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε τη σύσταση των εξής δύο νέων Επιτροπών:

Επιτροπή Διαμεσολαβούντων, υπό την Προεδρία του κ. Παναγιώτη Δημητρίου, Διευθύνοντα Συμβούλου, GENERALI HELLAS. Λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην προώθηση των ασφαλιστικών υπηρεσιών, η Επιτροπή αυτή θα έχει ως αντικείμενο την επεξεργασία όλων των θεμάτων που άπτονται των σχέσεων των ασφαλιστικών εταιριών με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Επιτροπή Ανθρωπίνου Δυναμικού Ασφαλιστικών Εταιριών, υπό την Προεδρία του κ. Bertrand Woirhaye, Γενικoύ Διευθυντή, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ. Η Επιτροπή αυτή με μέλη τους Υπευθύνους Τμημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού, τους ανθρώπους που ζουν καθημερινά τη λειτουργία της ασφαλιστικής επιχείρησης, έχει ως στόχο την ανταλλαγή εμπειριών σε σχέση με τις πρακτικές που ακολουθούνται σε ασφαλιστικές εταιρίες διαφορετικών χαρακτηριστικών.

Στόχος της ΕΑΕΕ με τη σύσταση των ως άνω Επιτροπών είναι η ανάδειξη και διαχείριση των ζητημάτων που ανακύπτουν σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ασφαλιστικής αγοράς τόσο στον τομέα των πωλήσεων (διαμεσολαβούντες) όσο και στον διοικητικό τομέα (προσωπικό εταιριών).