Προϊόν «νέας γενιάς» για την ασφάλιση Μόλυνσης Υδάτων από την Aon

Η Aon Corp., παγκόσμιος ηγέτης στη μεσιτεία ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων, παρουσιάζει ένα πρωτοεμφανιζόμενο προϊόν απευθυνόμενο σε ελληνικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ύδρευσης.

Κατά το σχεδιασμό του προϊόντος αυτού οι τεχνικοί της Aon στο εξωτερικό έλαβαν υπόψη τις ιδέες και απόψεις ασφαλιζόμενων οργανισμών, οι οποίοι ήδη καλύπτονται από αντίστοιχα προγράμματα της αγοράς, προκειμένου να διορθωθούν τα όποια ελαττώματα αναφέρονταν.
 
Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει εταιρείες ύδρευσης για περιπτώσεις τυχαίας ή κακόβουλης μόλυνσης των υδάτων τους, προσφέροντάς τους μία σειρά αποζημιώσεων με σκοπό την κάλυψη των εξόδων που προκύπτουν από μία τέτοια κρίση. Κάποια από τα έξοδα που καλύπτονται είναι:

• Χρηματική αποζημίωση προς τους πελάτες της εταιρείας
• Απώλεια κερδών της εταιρείας αλλά και τρίτων
• Εγκατάσταση και απεγκατάσταση μηχανημάτων καθαρισμού νερού
• Διενέργεια απαραίτητων χημικών αναλύσεων νερού
• Διανομή εμφιαλωμένου νερού στους πελάτες τις εταιρείας
• Κατασκευή προειδοποιητικών εντύπων και πινακίδων προς το καταναλωτικό κοινό
• Υπερωρίες προσωπικού της εταιρείας που απορρέουν από την διαχείριση της κρίσης

O Christof Bentele, Global Managing Director της ομάδας Ανάκλησης και Μόλυνσης Προϊόντων της Aon, σχολιάζει: «Οι εταιρείες του κλάδου Παροχής Ύδρευσης εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Όσο κι αν αυτές συμμορφώνονται με τα ρυθμιστικά πλαίσια και τηρούν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, μία τυχαία η κακόβουλη μόλυνση υδάτων αποτελεί πάντα ενδεχόμενο. Τα επακόλουθά, δε, ενός τέτοιου γεγονότος είναι ιδιαίτερα καταστροφικά για αυτές, λόγω των εξόδων που προκύπτουν αλλά και της συνεπαγόμενης πληγής της εταιρικής τους φήμης».

Ο κος Δαλιάνης, CEO της Aon Hellas προσθέτει «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι εταιρείες ύδρευσης που δραστηριοποιούνται τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα τηρούν τις προδιαγραφές προκειμένου να παράσχουν ασφαλές πόσιμο νερό στους πελάτες τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ατυχές γεγονός μόλυνσης, το νέο αυτό προϊόν της Aon μπορεί να φανεί απαραίτητο καθώς καλύπτει μία εξαιρετικά ευρεία κατηγορία εξόδων που ενδέχεται να προκύψουν. Στην Aon Hellas, σε συνεργασία με την ομάδα Ανάκλησης και Μόλυνσης προϊόντων της Aon Global, προσφέρουμε λύσεις αξίας σε Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ύδρευσης, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Μίλτο Φραγκιαδάκη, e-mail miltiadis.fragiadakis@aon.gr