«Pension Days» από την ING σε στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

Η ING Ελλάδος, με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και στον τομέα του Bancassurance όπου δραστηριοποιείται ενεργά σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, επενδύει στην άρτια και ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση των τραπεζοασφαλιστικών στελεχών, ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή συμβουλή στους πελάτες τους για τη διαχείριση του χρηματοοικονομικού τους μέλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, πραγματοποίησε 9 εκπαιδευτικές ημερίδες με τίτλο «Pension Days» σε όλη την Ελλάδα, όπου τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς ενημερώθηκαν εις βάθος για το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας μας, τους κανονισμούς και τους περιορισμούς του, ώστε να κατανοήσουν απόλυτα το περιβάλλον της κρατικής ασφάλισης της χώρας μας. Οι εκπαιδευτικές ημερίδες πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης, Καβάλα και Τρίπολη.

Επιπρόσθετα, η ING μέσω των «Pension Days» εκπαίδευσε τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς στο Pension Advice Tool – εν συντομία PAt – το εργαλείο που διαθέτει αποκλειστικά η ING, και πλέον και το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς, με το σημαντικό πλεονέκτημα να υπολογίζει τη μελλοντική σύνταξη, ενσωματώνοντας την τελευταία ισχύουσα νομοθεσία της Ελλάδας. Μέσω του PAt, τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληροφορήσουν τον ενδιαφερόμενο για τη σύνταξη που θα λάβει τη στιγμή της συνταξιοδότησής του, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, προσφέροντάς του επαγγελματική συμβουλή, ώστε να τον βοηθήσουν να διαχειριστεί το οικονομικό του μέλλον.

Ένας από τους βασικούς ομιλητές στις ημερίδες «Pension Days» ήταν ο κ.Παναγιώτης Ζαμπέλης Πρόεδρος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδας και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΑΟΝ HEWITT, ο οποίος ανέλυσε τη δομή και το νομοθετικό πλαίσιο του Ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος, απαντώντας σε απορίες που έθεσαν οι συμμετέχοντες σχετικά με τους κανονισμούς του συστήματος. 

Ο κ. Μάνος Χειράκης Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Σήμερα, αυτό που χρειάζεται ο καταναλωτής, περισσότερο από ποτέ, είναι δύο πράγματα: αξιοπιστία και οικονομική εξασφάλιση για το μέλλον του. Η ING του προσφέρει την αξιοπιστία που ζητά, με τη δυναμική της, την παγκόσμια παρουσία της σε περισσότερες από 40 χώρες, την οικονομική ευρωστία της καθώς και τα 31 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της στην Ελλάδα. Η οικονομική εξασφάλιση του μέλλοντος, παρέχεται μέσω των σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από την επαγγελματική συμβουλή των συνεργατών της, που άλλωστε αποτελεί στρατηγικό άξονα της ING».

Ο Όμιλος  ING αποτελεί έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό οργανισμό ολλανδικής προέλευσης με σημαντική διεθνή παρουσία, παρέχοντας τραπεζικές, επενδυτικές, ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 85 εκατομμύρια ιδιώτες και οργανισμούς. 

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος ING δραστηριοποιείται από το 1980 και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ισχυρούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στη χώρα. Η ING στην Ελλάδα έχει 10ετή στρατηγική συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς στην προώθηση ασφαλιστικών προγραμμάτων μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Επιπλέον, διαθέτει ένα από τα πλέον εξειδικευμένα δίκτυα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων της χώρας με περισσότερους από 1.230 Ασφαλιστικούς Συμβούλους, 18 υποκαταστήματα και 26 γραφεία, προσφέροντας με διαφάνεια, αξιοπιστία και ευελιξία χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους πελάτες της. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Κατερίνα Μολφέτα, Marketing Communications Manager ING Ελλάδος – Τηλ.: 210 9506611, email: kmolfeta@ing.gr