Στο Golf της Γλυφάδας η ετήσια συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε, για άλλη μια χρονιά, η καθιερωμένη πλέον συνάντηση του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών, με τη συμμετοχή στελεχών από το σύνολο των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, εκπροσώπων των φορέων της αγοράς μας, καθώς και μεγάλου αριθμού διαμεσολαβητών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ερρίκος Μοάτσος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο κ. Θάνος Μελακοπίδης, Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτέλεσε στη διάρκεια των 24 ετών συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο και των 18 από αυτά που ήταν Πρόεδρός του.

Η βραδιά, στο Golf της Γλυφάδας, κύλησε πολύ ευχάριστα, όπως κάθε φορά, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και έκλεισε με ευχές για καλό καλοκαίρι !

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των AON BENFIELD, ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, CARGLASS, CHARTIS ΕΛΛΑΣ, HDI GERLING και VICTORIA και τη θερμή υποστήριξη της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ.