Φιλανθρωπική και μουσική βραδιά από το Γραφείο Πωλήσεων του κ. Μηλιόρδου

Με μία ιδιαίτερη εκδήλωση το Γραφείο Πωλήσεων του κ. Δ. Μηλιόρδου, κάνει πράξη σήμερα μία σκέψη που προϋπήρχε εδώ και καιρό, με σκοπό να τιμήσει τους καλύτερους του πελάτες, που όλα αυτά τα έτη το έχουν στηρίξει με την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους. Η στιγμή για την ιδέα αυτή ωρίμασε και το δείπνο πραγματοποιείται σήμερα στις  8μ.μ. στο “Dreams” στον Αστέρα Γλυφάδας (δίπλα στο Akanthus).

Η βραδιά θα τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής και του Δήμου Γλυφάδας, με Υποστηρικτή της εκδήλωσης το “Good Channel.gr” του ΟΠΑΠ και θα έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο η κα Μέρω Κεσεσίογλου, Γυναίκα της Χρονιάς 2011 για την Κοινωνική της Προσφορά, Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Ελληνική Δράση Αφρικής”.

Ήδη, έχει συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα δοθεί την βραδιά αυτή για την αποπεράτωση νοσοκομείου στην πόλη Odienne της Ακτής Ελεφαντοστού,όπου φιλοξενούνται 300 παιδιά που έχουν προσβληθεί από τον ιό του Aids και από την νόσο Burulli, ένα είδος μεταλλαγμένης λέπρας που απονεκρώνει το μυϊκό και νευρικό σύστημα και η μόνη θεραπεία είναι ο ακρωτηριασμός.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρίσκονται πολλοί επώνυμοι Έλληνες του αθλητικού, πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου. Η εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κανάλι “ΟΠΑΠ TV” και θα υπάρχουν αναφορές αυτής στον περιοδικό και ημερήσιο τύπο.

Στην εκδήλωση θα τιμήσει την εταιρεία για ένα μουσικό δεκαπεντάλεπτο με την φωνή της, η καλλιτέχνης κα Δέσποινα Ολυμπίου, ενώ μετέπειτα κατά την διάρκεια του δείπνου θα παίζει ζωντανά στο πιάνο solist , με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η κα Φωτεινή Γεωργαντά.